Cine este misterioasa logodnică a lui George Clooney FOTO

Cel mai râvnit burlac de la Hollywood, George Clooney, se însoară. Aleasa lui este o avocată libaneză, implicată în procese răsunătoare pe mapamond, o femeie inteligentă şi de succes, considerată cea mai sexi avocată din Londra. Presa mondenă deja speculează pe seama unei nunţi fără precedent, cu invitaţi staruri de film şi personalităţi politice.

RomaniaTV.net
29 apr. 2014, 17:22

Nimeni nu mai spera sa-l vada pe George Clooney, eternul burlac al Hollywood-ului, în postura de mire. Dar iată că actorul de 52 de ani a surprins pe toată lumea, după ce s-a aflat că s-a logodit. Asta, deşi a promis că nu se va mai recăsători, după un prim mariaj eşuat în 1993.

Aleasa, cetăţean britanic, este un avocat de succes şi nu un model, aşa cum Clooney ne obişnuise. Amal Alamuddin, de 36 de ani, este născută în Beirut, Liban. Vorbeşte, pe lângă engleză, franceza şi araba, şi este absolventă de Oxford. Amal este consilier al Naţiunilor Unite, a lucrat cu Kofi Annan, fostul secretar general al organizaţiei, dar şi al regelui Bahreinului.

Specializată în drepturile omului, frumoasa libaneză i-a reprezentat, printre alţii, pe fondatorul WikiLeaks, Julian Assange, dar şi pe Iulia Timoşenko.

Potrivit Revistei People, George şi Amal s-au logodit de curând. Vestea a fost confirmată şi de părinţii actorului, care s-au declarat foarte fericiţi de alegerea fiului lor. Cuplul a fost deja fotografiat prin New York, Tanzania, şi Seychelles, în vacanţă.

Amal, frumoasă şi inteligentă, este opusul fostelor partenere ale râvnitului actor. După ce a fost căsătorit, la începutul anilor 90, a urmat un lung şir de relaţii, nimic oficial însă. Chelneriţe, modele, actriţe mai mult sau mai puţin cunoscute, toate s-au perindat rapid prin viaţa lui Clooney în ultimul deceniu.