Cine este naşul de cununie al Adrianei Bahmuţeanu. Adrian Ghilă este un afacerist american, născut în Drumul Taberei şi locuieşte în casa cumpărată de la Will Smith

La sfârşitul lunii iulie, Adriana Bahmuţeanu s-a căsătorit cu omul de afaceri George Steven, după nici trei luni de relaţie. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul clarvăzătoarei Carmen Harra, o prietenă comună, iar naşi de cununie le-au fost Anamaria și Adrian Ghilă, un milionar american, născut în Drumul Taberei.

31 iul. 2022, 19:00

Naşul Adriana Bahmuţeanu este un afacerist de succes, stabilit de foarte mulţi ani în America, iar potrivit Forbes, averea lui este estimată la aproximativ 65 milioane de dolari. Este vecin cu multe vedete de la Hollywood şi locuieşte în casa cumpărată de la Will Smith împreună cu soţia şi cu cele trei fiice ale lor.

Cine este naşul de cununie al Adrianei Bahmuţeanu

S-a îmbogăţit din afaceri, iar primii bani i-a făcut din imobiliare. În prezent, Adrian Ghilă are câteva spălătorii auto ecologice la care sunt abonate vedete precum Justin Bieber, Jim Carrey și rapperul Wiz Khalifa. În California, deține alte investiții imobiliare serioase.

Şi în București are un proiect imobiliar uriaș, dar și un magazin care comercializează ţigări de foi şi băuturi de lux ce pot ajunge la un preț de 100.000 de dolari.

Am strâns primul milion din imobiliare și dintr-o companie de construcții pe care am înființat-o în SUA. Dar acei bani s-au întors în investiții […] Când discutăm despre „cash”, nu ne gândim la „hârtii”, ci la bani lichizi, pe care îi poți accesa. Există o regulă generală, potrivit căreia, dispui de zece procente, cash din averea ta estimată. Niciun om de afaceri din lume nu va avea prea mulți „bani lichizi””, a declarat Adrian Ghilă pentru Fanatik.

Cu toate acestea, averea lui, explică omul de afaceri, este familia. Are o soție alături de care a pornit la drum, în SUA, Anamaria, iar de curând i s-a născut a treia fetiță.

Citeste si Silviu Prigoană, prima reacţie după ce Adriana Bahmuţeanu s-a logodit la biserică: „Sper că de data asta a și nimerit”

Adriana Bahmuţeanu şi George Steven îşi doresc un copil

Adriana Bahmuţeanu şi iubitul ei, George, s-au logodit la biserică, pe 27 iulie, şi au depus şi documentele la starea civilă pentru a deveni soţ şi soţie cu acte.

N-aduce anul ce aduce ceasul. Ne-am întâlnit, ne-am văzut, ne-am plăcut şi ne-am gândit că ar fi mai bine să ne oficializăm cumva relaţia. Am fost la primărie dar actele nu sunt gata, deci o să depunem ulterior aceste acte. Aşa că am zis să venim la o biserică să primim binecuvântarea. Asta ne dorim amândoi, o viaţă de familie fericită”, a mărturisit Adriana Bahmuţeanu la România TV.

Citeste si Adriana Bahmuţeanu a făcut primele declaraţii despre copil imediat după cununia religioasă: „Îl creştem alături de băieţii noştri”

Adriana Bahmuțeanu şi Adrian Ghilă se cunosc de mai multă vreme şi pentru că au o relaţie foarte bună, Adriana şi l-a dorit părinte spiritual.

Am ținut logodna la secret, mai bine așa. A fost mai bine așa… O să facem și nuntă, dar nu se poate pe repede înainte. Cu Adrian Ghilă, nașul meu, mă știu de ceva vreme, avem o relație foarte bună. El e tot american din România, s-a făcut o gașcă, ce să zic? Și el s-a luat cu nevasta lui pe repede înainte, ca noi, i-a plăcut cum am făcut-o și noi…”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru Fanatik.

Totodată, Adriana Bahmuţeanu a declarat că este pregătită să mai facă un copil cu bărbatul ales.

Am fost și la medic, totul este în perfectă ordine. Trebuie acum doar procesul tehnologic și vine și copilul”, a adăugat jurnalista.