Silviu Prigoană, prima reacţie după ce Adriana Bahmuţeanu s-a logodit la biserică: „Sper că de data asta a și nimerit”

Silviu Prigoană, prima reacţie după ce Adriana Bahmuţeanu s-a logodit la biserică. Vestea că jurnalista şi-a oficializat relaţia cu iubitul George, după doar două luni de relație, a ajuns și la urechile fostului soț și tatăl copiilor ei.

29 iul. 2022, 16:44
Silviu Prigoană, prima reacţie după ce Adriana Bahmuţeanu s-a logodit la biserică: „Sper că de data asta a și nimerit”

Silviu Prigoană, prima reacţie după ce Adriana Bahmuţeanu s-a logodit la biserică. Afaceristul a mărturisit că nu îl cunoaște pe viitorul soț al Adrianei și că nu l-a văzut întâmplător nici măcar o dată. El îi urează fostei soții să fie fericită în noua căsnicie şi speră ca de această dată să fie cum trebuie.

Silviu Prigoană, prima reacţie după ce Adriana Bahmuţeanu s-a logodit

Îi urez Casă de piatră! Să fie sănătoasă și să se bucure de viață. Asta și-a dorit, asta a găsit! Sper că de data asta a și nimerit! Personal, îmi doresc ca toată lumea să fie fericită. Mi se pare că logodna aceasta e un lucru minunat. Și spun asta din toată inima!”, a declarat  Silviu Prigoană pentru Impact.ro.

Cei doi băieţi au fost prezenți în biserică, la logodna Adrianei Bahmuțeanu cu George Steven şi au ținut lumânările. Vedeta a fost întrebată ce părere au copiii ei despre această căsătorie și a spus cu zâmbetul pe buze că e fericită de noua etapă din viața ei, mai ales că băieții ei o susțin. „Foarte bine, să știi că s-au bucurat, chiar i-am întrebat ce părere ar avea dacă m-aș căsători și au zis că ar fi foarte tare ideea și că abia așteaptă să vină la nuntă. Deci le-a plăcut”, a spus vedeta la România TV.

Citeşte şi: Adriana Bahmuţeanu a cerut ordin de restricţie împotriva iubitului agresor! Ce s-a întâmplat la tribunal VIDEO

Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri șocante după scandalul cu Buhnici

Invitată în emisiunea lui Victor Ciutacu, Adriana Bahmuțeanu a fost întrebată cum comentează declarațiile lui George Buhnici, care a spus că merge la plajă ca să vadă „piele fără vergeturi”.

Ai celulită, ai vergeturi, te duci la mare, ți-e rusine că se oripilează Buhnici când mergi la plajă”, a întrebat-o Victor Ciutacu.

Am și mi le asum, nu m-au deranjat niciodată. Mă deranjează felul în care femeile sunt privite în România de mulți bărbați. Niște bădărani. Mă deranjează cum m-au privit acești bădărani, cum m-au lovit peste fund. Îmi fac poze și apoi comentează celulita mea. Nu am avut neapărat un complex. Dar există acest body shaming. Oamenii nu știu că eu am avut trei sarcini, că vârsta își spune cuvântul. Nu mi-a fost niciodată rușine să spun că sunt pofticioasă. Oamenii te arată cu degetul dacă nu ești 90-60-90. Nu te încadrezi”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.

Nu l-am urmărit pe Buhnici, dar un om care apare supraponderal îndrăznește să vorbească? Ăsta vine să zică că nevastă-sa arată ca o minoră?”, a adăugat ea.