Cine este „Natașa”, blonda misterioasă care apare alături de Putin în mai multe fotografii

O rusoaică pe care internauţii au poreclit-o "Nataşa" pare să fie prezentă, în diferite roluri, în cel puțin cinci imagini cu Vladimir Putin. Ultima oară, s-a întâmplat în timpul mesajului liderului de la Kremlin cu ocazia Anului Nou.

02 ian. 2023, 14:26
Cine este „Natașa”, blonda misterioasă care apare alături de Putin în mai multe fotografii

„Natașa”, aşa este poreclită blonda misterioasă care în ultima vreme apare în mai multe fotografii alături de Vladimir Putin.

Jason Jay Smart, consilier politic american și corespondent special al Kyiv Independent, a postat pe Twitter mai multe fotografii cu „Nataşa” în diverse ipostaze alături de liderul de la Kremlin.

Citeşte şi: Război în Ucraina. Lupte grele în noul an, armata lui Zelenski a aruncat în aer cu rachete Himars o şcoală care adăpostea soldaţi ruşi VIDEO

„În timpul discursului de Anul Nou, Putin apare alături de „soldați ruși” (în realitate oamenii făceau parte din serviciul său de securitate desemnați să se comporte ca niște soldați).

Iată imagini cu numeroasele roluri versatile pe care le-a jucat „Nataşa” atunci când Putin trebuie să fie alături de „cetățeni normali”.

Citeşte şi: Lovitură grea pentru Putin. Aproape 1.500 de ruşi au fost ucişi în Ucraina în ultimele două zile. Zelenski: „Se tem de noi”

„Natasha! E timpul să fii pescar!”, a scris Jason Jay Smart.