Cine este noua iubită a lui Vladimir Putin. Katia Mizulina cenzurează criticile de pe internet la adresa președintelui rus. ”Este pe gustul lui această Barbie”

Vladimir Putin și-ar fi făcut o nouă iubită, care trăiește în Londra! Zvonurile spun că ”Barbie”, pe numele ei, Katerina Mizulina, cenzurează criticile de pe internet la adresa liderului rus.

18 feb. 2024, 08:25

Vladimir Putin și-ar fi făcut o nouă iubită din Londra care cenzurează criticile pe intenet la adresa liderului rus, transmite potrivit presei ucrainene.

Citește și Joe Biden îl acuză de crimă pe Vladimir Putin: „El e responsabil pentru moartea lui Navalnîi. Dacă Putin ar ataca un aliat NATO, SUA vor apăra fiecare centimetru”

Ekaterina ”Katia” Mizulina, în vârstă de 39 de ani, pare a fi ”gardianul moralității” dictatorului, în calitate de șefă a Ligii pentru un internet sigur din Rusia.

Katia este fiica unui senator fanatic pro-Putin și este percepută ca fiind un cenzor al internetului. Femeia a încercat în repetate rânduri să șteargă criticile la adresa dictatorului, în special în ceea ce privește războiul împotriva Ucrainei.

Putin este partenerul de lungă durată al gimnastei ritmice Alina Kabaeva, 40 de ani, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice.

Zvonurile spun că cei doi au împreună doi sau trei copii și că locuiesc într-o rețea de palate și reședințe oficiale deținute sau folosite de președintele rus.

Însă, pe rețelele sociale din Rusia și Ucraina a început să circule zvonul privind o posibilă relație a lui Putin cu Mizulina, fiica senatoarei Elena Mizulina (69 de ani), care este cu doi ani mai tânără decât liderul de la Kremlin.Presa scrie că Putin și Mizulina ar fi devenit „apropiați”.

„Katia Mizulina este pe gustul lui Putin. Această Barbie i s-a potrivit mereu bine”, a declarat Olga Romanova, o activistă pentru drepturile omului din Rusia, potrivit TheMirror.uk.

Romanov o compară cu una dintre iubitele din trecut ale lui Putin, adică, Svetlana Krivonogikh, deținătoarea unui club de striptease și totodată multimilionară din St. Petersburg, mama Luizei, care ar fi chiar fiica lui Putin.

„Putin are 71 de ani, să nu spunem că e bătrân…”, a spus Romanov.

„În general, omul este în floarea vârstei, de ce nu? De fapt, Katia Mizulina are 39 de ani… E pentru valorile tradiționale. Întocmai ca Alina Kabaeva.”Publicația ucraineană Focus a scris că „surse din Rusia susțin că Ekaterina Mizulina are tipul de aspect care îl atrage în mod deosebit pe Vladimir Putin”, a mai spus Romanov.

Cine este Katerina Mizulina

Katia Mizulina a absolvit Școala de Studii Orientale și Africane de la Universitatea din Londra în 2004.

Are o diplomă în istoria artei și în limba indoneziană și a lucrat ca traducătoare în cadrul delegațiilor oficiale rusești care au vizitat China.

Tatăl ei, filosoful Mihail Mizulin, în vârstă de 69 de ani, este un academician de frunte la Moscova.

Mizulina susține cenzura pe internet, amenzi și alte sancțiuni împotriva mass-media și a rețelelor de socializare.

Citește și Alexei Navalnîi, principalul opozant al lui Vladimir Putin, a murit în închisoare. Ultimele imagini VIDEO

La o întâlnire cu studenții din această lună, ea a cerut și a primit scuze de la un student care a pus la îndoială necesitatea serviciului militar obligatoriu.

Katerina Mizulina l-a amenințat cu legile draconice ale lui Putin privind discreditarea armatei ruse.