Cine este noul iubit al Erikăi Isac! Cei doi s-au afișat fără rușine, după scandalul despărțirii de Adi Istrate

Erika Isac și-a refăcut viața la scurt timp de la despărțirea de Adi Istrate. Cei doi au format un cuplu iubit de internauți, iar vestea că s-au despărțit a împărțit fanii în două. Acum, un nou scandal este pe cale să erupă, după ce tânăra s-a afișat cu un nou partener, nimeni altul decât MGL.

19 mart. 2024, 10:01
Cine este noul iubit al Erikăi Isac! Cei doi s-au afișat fără rușine, după scandalul despărțirii de Adi Istrate
Cine este noul iubit al Erikăi Isac! Cei doi s-au afișat fără rușine, după scandalul despărțirii de Adi Istrate

Erika Isac este în centrul unui nou scandal. Tânăra de 24 de ani și-a făcut un nou iubit la scurt timp de la separarea de Adi Istrate. Vestea că se iubește cu un alt artist celebru din România i-a isterizat pe fani, cu atât mai mult cu cât relația pe care a avut-o anterior a început pe vremea când Adi Istrate încă avea iubită.

Citește și: Adi Istrate a recunoscut tot! Motivul pentru care și-a înșelat iubita cu Erika Isac: „Așa a fost să fie”

Cine este noul iubit al Erikăi Isac

Încurcate sunt căile iubirii, iar asta o știe cel mai bine Erika Isac. Tânăra care a detonat lumea muzicii cu piesa „Macarena” și „Femei în Parlament” și-a asumat relația cu un alt artist celebru de la noi, la scurt timp de la separarea de Adi Istrate. Atunci când a fost anunțată despărțirea celor doi, artistul a ținut să specifice clar că motivul separării nu a fost nici violența fizică, nici lansarea piesei „Macarena”, dar nici altă persoană.

„O grămadă de speculații, cum că din cauza piesei pe care a scos-o, din cauza lui MGL, din cauza că am bătut-o eu, am văzut niște chestii…nu îmi vine să cred ce a putut să debiteze lumea. Nu s-a întâmplat nimic din chestiile acestea. Nu s-a bătut nimeni cu nimeni, nu a înșelat nimeni pe nimeni. Respectați-ne intimitatea, ascultați-ne muzica în continuare, nu trebuie să facem din acest lucru un scandal. Nu e vorba de nimic mai mult decât o simplă despărțire”, a declarat Adi Istrate, pe TikTok.

Acum însă, alta pare să fie realitatea. Erika s-a afișat pe Instagram alături de MGL (pe numele său real Mătăsaru George Leonard), un trapper celebru și adorat de tânăra generație. Cei doi s-au fotografiat discret, ținându-se de mână, imaginea fiind postată de cântăreț pe Instagram. Ambii artiști au participat la festivalul Massif din Poiana Brașov, acolo fiind și surprinse imaginile.

Curios este faptul că speculații privind o posibilă relație între cei doi au apărut încă dinainte ca vestea despărțirii de Adi Istrate să fie făcută publică. Au apărut și în trecut imagini, întrucât trapperul MGL și Erika Isac au fost surprinși de câteva ori împreună la diverse evenimente. În trecut, trapperul dezvăluia că nu ar spune nu unei relații cu artista, iar acum se pare că visul i-a devenit realitate.

Citește și: „Macarena”, piesa-manifest cântată de Erika Isac, transormată în manea de Cristi Mega. Cum au reacționat internauții