Cine este „noul Vadim” al politicii româneşti

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, l-a identificat pe "noul Vadim Tudor al politicii româneşti". Acesta atacă comunitatea maghiară, dar "câinele care latră nu va avea nicio şansă să fie nici preşedintele României şi nici liderul opoziţiei".

RomaniaTV.net
06 dec. 2011, 11:18
Cine este „noul Vadim” al politicii româneşti

Noul Vadim este, în opinia lui Kelemen Hunor, liderul PNL, Crin Antonescu.

„Reacţionez la afirmaţiile lui Crin Antonescu, resping aceste acuzaţii şi spun că îmi pare rău că preşedintele Antonescu s-a transformat într-un Vadim Tudor mai tânăr. A preluat locul extremismului lui Vadim Tudor şi atacă UDMR, atacă comunitatea maghiară. Eu pot să spun că, aşa cum ne-am obişnuit cu Vadim Tudor, câinele care latră nu va avea nicio şansă să fie nici preşedintele României, nici măcar liderul opoziţiei sau un lider politic important”, a afirmat Kelemen Hunor, potrivit Mediafax.

El a spus că UDMR este dezamăgit de Crin Antonescu, care s-a supărat că Uniunea nu i-a trădat pe partenerii de coaliţie şi a arătat că reprezentanţii Uniunii nu sunt trădători.

„El (Crin Antonescu – n.r.) s-a supărat că noi nu am trădat partenerii noştri de coaliţie, dar niciodată nu a fost supărat când noi nu am trădat liberalii în perioada 2007-2008. Noi nu suntem trădători, nu avem această calitate şi niciodată niciun partener al nostru nu a fost trădat, nici de dragul lui Crin Antonescu, noul Vadim Tudor al politicii româneşti nu vom trăda pe cei cu care mergem într-o anumită perioadă”, a mai spus liderul UDMR.