Cine este POLIŢISTA de 26 de ani, împuşcată de TERORIŞTI în Paris: Nu avea o armă să se apere VIDEO

Clarissa Jean-Philippe, poliţista de doar 26 de ani, a murit cu doar câteva zile înainte să devină poliţistă cu acte în regulă. Astfel, în cursul zilei de luni, 12 ianuarie, ar fi primit diploma de poliţist municipal.

09 ian. 2015, 13:08
Cine este POLIŢISTA de 26 de ani, împuşcată de TERORIŞTI în Paris: Nu avea o armă să se apere VIDEO

Femeia, originară din Sainte-Marie, Martinica, a fost împuşcată de un atacator din spate, deoarece purta o uniformă bleumarin. Ea a fost secerată de mai multe gloanţe. Clarissa tocmai se instalase in metropola franceza, lasandu-si parintii si pe fratele sau in Martinica. Locuia cu partenerul ei la Poissy, potrivit Telegraph.

Citeşte şi Există o „legătură” între jihadiştii care au atacat Charlie Hebdo şi presupusul ucigaş al poliţistei

Dupa mai multe luni de pregatire la Centrul National al Serviciului Public Teritorial din Pantin, Clarissa a iesit pentru prima data intr-o misiune pe drumurile publice abia acum doua saptamani. Ofiterii de politie municipale nu poarta arme, asa ca tanara nu a avut cu ce sa se apere.

 

Un nou atac armat s-a produs joi dimineata intr-o suburbie din sudul Parisului, la nici 24 de ore de la atentatul aspra redactiei publicatiei satirice Charlie Hebdo. Un locuitor din suburbia Malakoff, zona in care s-a produs atacul. Doi barbati inarmati au impuscat doi politisti care interveneau la locul unui accident rutier. Unul dintre politisti era Clarissa Jean-Philippe. Fusese ranita grav si nu a mai rezistat.

Citeşte şi Franţa: Suspectul atacului de joi din sudul Parisului a fost identificat