El este poliţistul care a devenit erou în ziua sa liberă. Gestul său este lăudat de toată lumea

Un poliţist din Cluj a devenit erou în ziua sa liberă. A reuşit să-l prindă pe şoferul băut care a ucis un tânăr şi a fugit de la locul accidentului.

RomaniaTV.net
10 feb. 2020, 17:02
El este poliţistul care a devenit erou în ziua sa liberă. Gestul său este lăudat de toată lumea

Răzvan Cornea este polițistul care a reușit să îl prindă pe șoferul din Republica Moldoca, în vârstă de 21 de ani, care a ucis un tânăr, apoi a fugit de la locul accidentului. Accidentul s-a produs din cauza vitezei și a neatenției. Şoferul vinovat a intrat pe contrasens și a lovit maşina în care se afla o familie. În urma impactului, un tânăr a murit. 

Când a realizat ce a făcut, şoferul vinovat a fugit de la faţa locului. A fost prins la scurt timp de Răzvan Cornea, un tânăr polițist ce se afla în timpul liber.

„Un polițist aflat în timpul liber care era în zona de producere a accidentului a observat la un moment dat lipsa celor doi și a pornit în căutarea lor, reușind să-i depisteze în scurt timp pe strada Emil Racoviță. Polițiștii Biroului Rutier au sosit de îndată la fața locului, iar cei în cauză au fost imobilizați”, transmite IPJ Cluj într-un comunicat.

Citeşte şi Bătaie în trafic în Cluj! Un şofer nervos a bătut un taximetrist în plină stradă VIDEO