Cine este românul care a participat la petrecerea de 140 de milioane de euro. Cu câţi bani în cont a plecat fostul finalist de la „Românii au talent” după luxurianta petrecere

Fost finalist la ”Românii au Talent”, Valentin Luca este campion mondial la ”Flair Bartending”. Prin urmare, tânărul român s-a ocupat de prepararea băuturilor.

08 mart. 2024, 19:22

La petrecerea extravagantă din Asia, pentru nunta fiului multimiliardarului Mukesh Ambani, a participat un singur român, Valentin Luca. Fost finalist la ”Românii au Talent”, Valentin Luca este campion mondial la ”Flair Bartending”. Prin urmare, tânărul român s-a ocupat de prepararea băuturilor. Conform informațiilor apărute în presa de peste hotare, cheltuielile cu festivitățile au depășit 140 de milioane de euro.

Într-o intervenție la Digi24, el a dezvăluit cu cât a fost plătit pentru eveniment. „În toți anii ăștia în care am făcut show-uri și spectacole, la acest eveniment am încasat cel mai mult. Câteva zeci de mii”, a spus el.

Deși a pregătit băuturi care mai de care mai deosebite, Valentin a fost surprins să vadă că vedetele au preferat licori mai simple. Mulți dintre invitați au ales să meargă pe variante clasice, după cum susține chiar tânărul român.

Cel mai bogat om din India, Ambani, trăiește într-o casă cu 27 de etaje. Locuința are o cameră cu zăpadă și 600 de angajați

”Am trimis chiar două sticle de șampanie la masa lui Mark Zuckerberg. Nici el și nici Bill Gates nu au venit la bar, aveau foarte multă gardă de corp, asta înseamnă destul de mult la un eveniment atât de friendly, se pare că au destul de mulți dușmani acești oameni. În schimb, la bar a venit David Blaine și i-am pregătit o băutură, Rihanna nici vorbă, ea avea o încăpere întreagă special făcută pentru ea”, a declarat Valentin Luca, potrivit stirileprotv.ro.

Nunta va avea loc în iulie, după logodna care a costat, conform estimărilor, peste 140 de milioane de euro. „Aș vrea să ajung și la nunta finală, acesta a fost un prewedding de fapt. Ei și-au dorit să facă spectacol în spatele barului și să aibă cei mai buni barmani din lume practic așa au ajuns la mine. Faptul că am câștigat de trei ori Campionatul Mondial m-a adus acolo”, a mai spus acesta.

Bill Gates, Ivanka Trump și Mark Zuckerberg sunt câțiva dintre cei peste o mie de oameni care au participat la petrecerea care a ținut trei zile. 130 de zboruri au fost deviate de pe un aeroport indian pentru a face loc celor 1.200 de  invitați.

Doar dress code-ul pentru petrecere a inclus 9 pagini. Meniul a inclus 500 de feluri de mâncare pentru care au fost angajați 21 de chefi.

Salman Khan este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Bollywood, așa că nu putea lipsi de la grandiosul eveniment. De mai mulți ani de zile, indianul formează un cuplu cu Iulia Vântur, însă în ultima vreme relația lor pare să scârțâie.

Valentin Luca este campion mondial

Aflată printre cei peste 1.200 de invitați la petrecerea de dinaintea nunții lui Anant Ambani, fiul cel mic al multimiliardarului indian Mukesh Ambani, Rihanna a urcat pe scena din Jamnagar, India, pentru un concert în care a interpretat 19 melodii, inclusiv hituri precum „Umbrella”, „Diamonds” și „Work”, scrie Insider. Spectacolul a inclus și interpretări live ale pieselor „We Found Love”, „Stay”, „Rude Boy” și „All Of The Lights”. Concertul s-a încheiat cu întreaga familie Ambani alăturându-se Rihannei pe scenă.

Potrivit unor surse anonime citate de India Today, ea ar fi primit chiar între 8 și 9 milioane de dolari. Pe de altă parte, Daily Mail a estimat un onorariu de 6 milioane de dolari pentru concert. Nimic nu ar fi exagerat, ținând cont că bugetul de dinainte de nuntă ar putea fi de 120 de milioane de dolari, a susținut Daily Mail, citând surse anonime.