Femeia din spatele lui Ludovic Orban. Cum arată şi cu ce se ocupă Mihaela Orban FOTO

Ludovic Orban, posibilul viitor premier al României după ce Guvernul condus de Viorica Dăncilă a căzut prin moțiune de cenzură, se află în prim planul vieţii social-politice de mai bine de 20 de ani. În schimb, Mihaela Orban, soţia sa, are o carieră total opusă.

11 oct. 2019, 09:53

Mihaela Orban este o prezență discretă, fiind văzută foarte rar alături de soțul ei. Soţia lui Ludovic Orban este psiholog, psihopedagog și directoarea unui grădinițe private din Capitală. De asemenea, este şi consilier la o fundație unde se ocupă cu educarea copiilor și tinerilor.

Cum va arăta Guvernul PNL, condus de Ludovic Orban. Raluca Turcan, viitorul ministru al Educaţiei

Conform declarației de avere publicată în anul 2015, când candida pentru primăria Capitalei, Ludovic Orban deține un apartament în Bucureşti, o casă în Dobroiești, județul Ilfov şi un autoturism marca Volkswagen Passat cumpărat în 2007.

Carmen Iohannis a făcut furori la parada de Ziua Marinei 2019 FOTO

Liderul PNL nu deține bijuterii, obiecte sau colecții de artă, în schimb are conturi și depozite bancare. În urmă cu cinci ani, Ludovic Orban câștiga anual din funcția de deputat 59.068 lei, în timp ce soția sa a primit venituri anuale de 30.070 lei de pe urma funcției de director la Asociația Miruna.