Cine este și cu ce se ocupă soțul Laurei Cosoi. Actrița și Cosmin Curticăpean vor deveni părinți a patra oară

Cine este și cu ce se ocupă soțul Laurei Cosoi. Actrița a început noul an în doliu după mama ei, însă și cu motive de bucurie, pentru că urmează să devină mamă a patra oară. Recunoaște că cel mai mare sprijin din viața ei este Cosmin Curticăpean, bărbatul cu care s-a căsătorit în 2015.
Alina Costache
13 ian. 2024, 09:55
Cine este și cu ce se ocupă soțul Laurei Cosoi. Actrița și Cosmin Curticăpean vor deveni părinți a patra oară
Cine este și cu ce se ocupă soțul Laurei Cosoi

Cine este și cu ce se ocupă soțul Laurei Cosoi. Actrița este căsătorită din 2015 cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean, cu care are trei fetițe: Rita (născută pe 11 iunie 2018), Vera (născută pe 15 august 2020) și Lara (născută pe 23 iunie 2022). Bărbatul este din Târgu Mureș, are afaceri în România, Germania și Austria și nu dorește sub nici o formă să devină persoană publică.

Citește și: Cum se simte Laura Cosoi, gravidă a patra oară. Înainte de Crăciun, și-a pierdut mama: „Trec printr-o etapă de vulnerabilitate”

Cine este și cu ce se ocupă soțul Laurei Cosoi

Extrem de grijuliu cu cele trei fiice, Cosmin Curticăpean are toată aprecierea Laurei, care a vorbit la superlativ de fiecare dată când a fost întrebată despre soțul ei.

N-am fi putut să nu fim împreună, e clar. Suntem făcuți să fim împreună și nu cred că pot să simt vreodată mai mult decât simt pentru el. El e un om extrem de… familist sună așa, dar e extrem de implicat în tot ce înseamnă relația.

Și faptul că el mă vede ca în prima zi, el nu s-a schimbat absolut deloc nici în momentele noastre cele mai intime ca să spun așa, el a rămas la fel de pasional ca prima oară, adică e ceva fantastic. Nu am apucat, după 10 ani, să ne săturăm unul de celălalt, încă tânjim după momentele astea în care să existe momentele noastre”, povestea Laura, în podcastul lui Mihai Morar.

Soțul Laurei Cosoi este o persoană discretă, care nu acordă interviuri despre viața privată și care nu își expune munca pe rețelele sociale. Nu este însă un secret că are afaceri profitabile de care se poate ocupa și de la distanță.

În plus, Cosmin Curticăpean este co-fondator și CEO-ul al iFactor, o platformă de finanţare alternativă pentru IMM-uri. „Înfiinţat în 2016, start-up-ul a ajuns până acum la investiţii totale de 3,5 milioane de euro, din care 2 milioane euro au venit din fonduri proprii ale fondatorilor, iar restul din finanţări atrase (1 milion euro prin rundă de finanţare şi 0,5 mil. euro printr-un grant)”, declara bărbatul.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!