Cine este și cu ce se ocupă soțul Laurei Cosoi. Actrița și Cosmin Curticăpean vor deveni părinți a patra oară

Cine este și cu ce se ocupă soțul Laurei Cosoi. Actrița a început noul an în doliu după mama ei, însă și cu motive de bucurie, pentru că urmează să devină mamă a patra oară. Recunoaște că cel mai mare sprijin din viața ei este Cosmin Curticăpean, bărbatul cu care s-a căsătorit în 2015.

13 ian. 2024, 09:55
Cine este și cu ce se ocupă soțul Laurei Cosoi. Actrița și Cosmin Curticăpean vor deveni părinți a patra oară
Cine este și cu ce se ocupă soțul Laurei Cosoi

Cine este și cu ce se ocupă soțul Laurei Cosoi. Actrița este căsătorită din 2015 cu omul de afaceri Cosmin Curticăpean, cu care are trei fetițe: Rita (născută pe 11 iunie 2018), Vera (născută pe 15 august 2020) și Lara (născută pe 23 iunie 2022). Bărbatul este din Târgu Mureș, are afaceri în România, Germania și Austria și nu dorește sub nici o formă să devină persoană publică.

Citește și: Cum se simte Laura Cosoi, gravidă a patra oară. Înainte de Crăciun, și-a pierdut mama: „Trec printr-o etapă de vulnerabilitate”

Cine este și cu ce se ocupă soțul Laurei Cosoi

Extrem de grijuliu cu cele trei fiice, Cosmin Curticăpean are toată aprecierea Laurei, care a vorbit la superlativ de fiecare dată când a fost întrebată despre soțul ei.

N-am fi putut să nu fim împreună, e clar. Suntem făcuți să fim împreună și nu cred că pot să simt vreodată mai mult decât simt pentru el. El e un om extrem de… familist sună așa, dar e extrem de implicat în tot ce înseamnă relația.

Și faptul că el mă vede ca în prima zi, el nu s-a schimbat absolut deloc nici în momentele noastre cele mai intime ca să spun așa, el a rămas la fel de pasional ca prima oară, adică e ceva fantastic. Nu am apucat, după 10 ani, să ne săturăm unul de celălalt, încă tânjim după momentele astea în care să existe momentele noastre”, povestea Laura, în podcastul lui Mihai Morar.

Soțul Laurei Cosoi este o persoană discretă, care nu acordă interviuri despre viața privată și care nu își expune munca pe rețelele sociale. Nu este însă un secret că are afaceri profitabile de care se poate ocupa și de la distanță.

În plus, Cosmin Curticăpean este co-fondator și CEO-ul al iFactor, o platformă de finanţare alternativă pentru IMM-uri. „Înfiinţat în 2016, start-up-ul a ajuns până acum la investiţii totale de 3,5 milioane de euro, din care 2 milioane euro au venit din fonduri proprii ale fondatorilor, iar restul din finanţări atrase (1 milion euro prin rundă de finanţare şi 0,5 mil. euro printr-un grant)”, declara bărbatul.