Laura Cosoi este însărcinată pentru a patra oară! Vedeta şi-a postat burtica de gravidă pe Instagram

Laura Cosoi a anunțat pe 2 ianuarie, fix în ziua în care împlineşte 42 de ani, că e însărcinată cu al patrulea copil.

02 ian. 2024, 14:26
Laura Cosoi este însărcinată pentru a patra oară! Vedeta şi-a postat burtica de gravidă pe Instagram

Laura Cosoi devine mamă-eroină, este însărcinată pentru a patra oară. Vedeta a făcut marele anunț pe Intragram: a postat o imagine în costum de baie, în care își etalează burtica.

La început de 2024, Laura Cosoi a surprins pe toată lumea cu anunțul ei. Vedeta, care este deja mămica a trei fetițe, așteaptă un nou copil. După dimensiunile burticii, pare că a intrat deja în al doilea trimestru de sarcina.

 

​Mesajul Laurei Cosoi la o săptămână de la moartea mamei sale: „Îmi este frică că nu am sa pot să-l mai rostesc vreodată”

“Miracolul vieții”, a scris Laura Cosoi pe Instagram, alături de imaginea în costum de baie.

Fanii s-au grăbit să o felicite:
“Ce veste minunată!”
“Felicitări! Sarcină ușoară și multă putere cu tot ce se întâmplă acum în viața ta!”

​Fanii s-au ținut și de glume și i-au batit apropouri și Adelei Popescu:
“Felicitări .!! Tu chiar ești curajoasă !! Hai, @adela_popescu, nu trebuie să rămâi în urmă !”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi)

Ce spunea Laura Cosoi despre al patrulea copil

Căsătorită cu Cosmin Curticăpean din anul 2015, Laura Cosoi are trei fetița, pe Vera, Rita și Lara. Chiar dacă e mamă, vedeta și-a continuat și cariera, continuă să joacă în piese de teatru, dar și în filme. Invitată în iulie 2023 în emisiunea Fresh by Unica, ea a recunoscut că vrea și al patrulea copil.

„Eu cred că da (n.red.: vor mai veni și alți copii), dar nu pot să fiu convinsă. Acum nu pot să spun decât că Dumnezeu știe cum le va aranja. Sănătoși să fie. Cosmin își dorește foarte mult”, a declarat Laura Cosoi, care a recunoscut că nu a suferit de depresie postnatală.

Dalida din Las Fierbinți este în culmea fericirii! Actrița a născut de Revelion. ”Am intrat în 2024 fericită și împlinită”

Totodată, ea a mai susținut că e „periculos” concediul de doi ani pentru creșterea copilului, ea crede că femeile au nevoie de socializare, au nevoie de timp pentru ele după ce au născut. „Nu, n-am suferit. Aș fi putut să ajung la anxietate după nașterea Ritei, când am stat mai mult acasă decât am făcut-o după celelalte două sarcini.

Ok, nu poți să-ți dai copilul la creșă, dar cred că după un an ar trebui să te iei în considerare mai mult”, a mai explicat Laura Cosoi, la FRESH by Unica.

Laura Cosoi, prima aniversare după ce și-a pierdut mama
În decembrie, mama Laurei Cosoi a murit. Actrița suferă după pierderea părintelui său. „Mâine va fi ziua mea de naștere. Au trecut 42 de ani. Ultimii 3 ani au fost cei mai grei ani cu putință. Am luptat cu dorul cumplit după tată, să o salvez pe mama și să găsesc o soluție cum să fac să nu înnebunesc de durere că a plecat de pe lumea asta țînându-ne de mâna.

Nimeni și nimic nu te pregătește pentru șocul despărțirii de părinți. Au fost momente când simțeam că nu mai pot trage aer în piept, atât era de dureroasă realitatea. În acești 3 ani, am încercat să supraviețuiesc vieții mele separat, drept mama pentru fetițe, soție pentru Cosmin, dedicându-mă proiectelor profesionale, laturii sociale.

Mâine va fi prima aniversare fără părinții mei, primul an în care nu mai sunt copilul nimănui. Nu mă mai sună părinții să mă felicite, nu mă mai îmbrățișează, nu mă mai fac să mă simt cel mai special om de pe pământ, așa cum mă simțeam de fiecare dată. Dar i-am avut 42 de ani alături de mine. Și am fost norocoasă că m-am simțit, înainte de toate, foarte iubita”, e o parte din mesajul publicat ieri, pe Facebook, de Laura Cosoi.