Cine este şi cu ce se ocupă viitorul soţ al Cristinei Spătaru. Vicențiu Mocanu a cerut-o în căsătorie pe artistă

Cine este şi cu ce se ocupă viitorul soţ al Cristinei Spătaru. Artista a surprins pe toată lumea când a anunţat că a acceptat cererea în căsătorie a iubitului ei, Vicențiu Mocanu. Extrem de emoţionată şi fericită, vedeta a împărtăşit vestea pe reţelele de socializare.

11 dec. 2022, 11:17
Cine este şi cu ce se ocupă viitorul soţ al Cristinei Spătaru. Vicențiu Mocanu a cerut-o în căsătorie pe artistă
Cine este şi cu ce se ocupă viitorul soţ al Cristinei Spătaru

Cine este şi cu ce se ocupă viitorul soţ al Cristinei Spătaru. După divorţul de Alin Ionescu, cu care are doi copii, cântăreaţa a avut o relaţie oficială cu Tibi, un tânăr u 21 de ani mai tânăr decât ea. Lucrurile nu au mers aşa cum se aştepta şi a decis să pună punct relaţiei.

Eu cu Tibi nu mai avem nimic. Nu mai am cu nimeni nimic. Acum sunt singură și neliniștită. Sunt doar eu și copiii”, spunea vedeta în urmă cu câteva luni.

Cine este şi cu ce se ocupă viitorul soţ al Cristinei Spătaru

După o perioadă grea, Cristina Spătar şi-a găsit liniştea în braţele lui Vicențiu Mocanu, care, recent, într-o vacanţă în Dubai, a cerut-o în căsătorie. În emisiunea sa de la Prima TV, Cristi Brancu a făcut dezvăluiri despre partenerul vedetei. Se pare că Vicențiu Mocanu este un prosper om de afaceri din Vâlcea, are două companii care îi merg foarte bine.

Bărbatul are afaceri în domeniul construcțiilor și al imobiliarelor. Se pare că artista i-a devenit parteneră de afaceri și vor avea împreună o companie în Dubai.

Citeşte şi: Cristina Spătar, operată de urgență: „Durerile erau foarte mari!”. Diagnistic teribil al medicilorCristina Spătar, operată de urgență: „Durerile erau foarte mari!”. Diagnistic teribil al medicilor

Cristina Spătar primeşte semne după moartea mamei sale

Cristina Spătar a mărturisit că o visează des pe mama ei, care îi oferă sfaturi și o avertizează în legătură cu situațiile în care se află. Suferă foarte mult că nu o mai are fizic alături, îi lipseşte enorm blândeţea şi căldura ei.

Am visat-o, îți dai seama, ca orice copil care își pierde mama. Când o visez, mă avertizează de situații dificile, urmează ceva dificil în viața mea. Trebuie să fiu mai atentă, nu știu… așa e, chiar am observat când o visez pe ea, am parte de experiențe puțin plăcute sau sunt situații mai delicate.

În orice situație delicată, mă rog lui Dumnezeu și, ulterior, vorbesc cu ea, că știu că ea mă ajută și m-a ajutat toți anii ăștia când mi-a fost mai greu. Ea nu a fost o mamă oarecare, a fost o mamă… foarte blândă, caldă, o mamă adevărată, nu pot să explic. Blândețea întruchipată era mama mea”, a mărturisit Cristina Spătar.