Cristina Spătar, operată de urgență: „Durerile erau foarte mari!”. Diagnistic teribil al medicilor

Cristina Spătar a suferit o operație după ce medicii i-au dat un diagnostic grav. Artista a ajuns de urgenţă la spital, iar acum se recuperează după intervenţia chirurgicală.

21 iul. 2022, 19:01
Cristina Spătar, operată de urgență: „Durerile erau foarte mari!”. Diagnistic teribil al medicilor
Cristina Spătar, operată de urgență

Cristina Spătar, operată de urgență. Vedeta s-a confruntat zilele trecute cu o durere uriașă de cap şi a mers la spital, unde după mai multe analize și investigații a aflat că suferă de sinuzită. Medicii i-au recomandat operaţia, astfel că artista a decis să facă de urgenţă intervenşia chirurgicală.

Monica Pop, prima reacţie după ce a fost operată a cincea oară de cancer. „E efectiv un miracol. Vă daţi seama ce a fost în sufletul meu”

Cristina Spătar a fost operată, iar după o zi a putut să plece acasă. Vedeta a mărturisit că starea ei a fost destul de gravă înainte de intervenție, căci i s-a descoperit o sinuzită la maxilarul de pe partea stângă. „Mi-a fost frică se mă operez, dar durerile erau foarte mari! M-am îndopat cu antiinflamatoare. Mi s-a spus că e de la aerul condiționat din mașină, care este pornit mereu. Am ajuns la Urgență , mi-au făcut un CT și doctorul mi-a recomandat operația. La mine a fost o stare mai gravă! Mi-a descoperit o sinuzită la maxilarul de pe partea stângă. M-a operat cel mai bun medic, a fost o echipă de medici profesioniști, cărora vreau să le mulțumesc din toată inima! Tot personalul de aici a fost super, condiții excelente! Am stat singură într-un salon privat”, a spus Cristina Spătar pentru Click!.

Loredana Chivu, la un pas de moarte din cauza intervenţiilor estetice: „Am fost operată de 8 ori greșit”

Veedta a fost anesteziată total, iar acum poate respira normal şi durerile de cap au dispărut. „Mi-au făcut anestezie, nu am simțit nimic. Am dormit toată ziua după! Acum respir foarte bine, aștept cântările!”, a mai spus Cristina Spătar, care a adăugat: „Copiii au rămas la tatăl lor. Sunt îngrijorați și ei! Albert tocmai ce m-a sunat sa mă întrebe: mami, ești bine? Te-ai trezit? Când vii acasă? Vrem acasă! De abia aștept se merg la copii!”.