Cine este și cum arată cea mai bogată româncă din lume! Trăiește ca o adevărată regină în New Delhi

La numai 35 de ani, Anca Verma este cunoscută ca fiind cea mai bogată româncă din lume. Femeia trăiește ca o regină în New Delhi și se ocupă de afacerile soțului ei, un miliardar cunoscut din India.

23 feb. 2023, 13:22

În momentul de față, Anca Verma este considerată cea mai bogată româncă din lume. Femeia are 33 de ani și a fost deja inclusă în topul Forbes, cu o avere impresionantă, de peste trei miliarde de dolari.

Citiți și: FOTO: Ea este cea mai bogată cântăreață de muzică populară din România. Întoarce banii cu lopata și conduce un super bolid, de zeci de mii de euro

Care este trecutul Ancăi Verma, cea mai bogată româncă din lume

Înainte de a trăi ca o regină și de avea succes în afaceri, românca a avut o viață complicată și a trăit în sărăcie lucie, la Galați, orașul în care s-a născut.

În trecut, Anca Verma a avut o carieră strălucitoare de model în Europa și chiar a fost și Miss România. După ce nu a mai cochetat cu modellingul, a lucrat la un furnizor de servicii de telefonie mobilă, fiind numită director general adjunct pentru operațiunile din București, conform viva.ro

Ulterior, românca a plecat să lucreze ca recepționeră la un hotel din străinătate. Acela a fost momentul în care norocul i-a surâs, deoarece a cunoscut un om de afaceri indian, care are o avere fabuloasă pe care a obținut-o prin intermediul vânzărilor de armament.

Anca Verma și miliardarul indian Abhishek Verm, în vârstă de 55 de ani, s-au căsătorit în 2006 și au împreună o fiică. Așa a ajuns românca să devină asociata soțului său în firma soțului ei. În 2011 a cumpărat 51% din firma SIG SAUER India, fiind numită director general al acesteia.

De asemenea, familia Verma este foarte cunoscută în India, socrii săi fiind celebri. Mai exact, tatăl soțului ei, Shrikant Verma, a fost ziarist, până când Indira Ghandi i-a oferit posibilitatea de a deveni parlamentar, iar soacra Ancăi a fost parlamentar timp de 14 ani.

Socrii săi sunt oameni cunoscuți în India: tatăl soțului ei, Shrikant Verma, a fost ziarist, până când Indira Ghandi i-a oferit posibilitatea de a deveni parlamentar, iar soacra Ancăi a fost timp de 14 ani parlamentar.

Anca este președintele Olialia World, o companie care a devenit lider pe piața indiană a bunurilor de larg consum, datorită gamei variate de produse, conform Antena3.ro

Românca Anca Verma și soțul ei indian au fost acuzați de corupție și spălare de bani, cauza unei presupuse mite dată oficialilor.

Pe 8 iunie 2012, cei doi au fost închiși în Închisoarea Tihar, Delhi. Anchetatorii au mai descoperit că acesta își ținea banii în offshore-uri din Lichtenstein și astfel evita să plăteasca taxe statului indian.

În aprilie 2017, familia Verma a fost achitată de Curtea Specială a Biroului din New Delhi, care a renunțat la toate acuzațiile de corupție și spălare de bani, două cazuri împotriva lor fiind respinse. În prezent, românca trăiește la New Dehli și se ocupa de afacerile soțului.

Imaginile postate în 2017 pe contul de YouTube al familiei Verma, românca a fost filmată pe străzile din India, la cumpărături, unde a mers însoțită de mai mulți bărbați care erau înarmați.

Anca Verma este foarte activă pe Instagram, acolo unde postează fotografii și filmări, care confirmă faptul că trăiește ca o adevărată regină în India.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anca Verma (@anca.verma)

Citiți și: Ea este cea mai bogată tânără din România! Are 26 de ani, Bentley Continental, Hermes și o avere de sute de milioane de euro! Alexandra face furori prin București cu banii lui tati!