Cine este și cum arată fosta iubită a lui Ronald Gavril. Partenerul Anamariei Prodan și Elena au fost împreună 4 ani

Cine este și cum arată fosta iubită a lui Ronald Gavril. Boxerul a ajuns din nou să fie pe primele pagini în presa din România, după ce relația lui cu Anamaria Prodan a fost oficializată. Înainte să ajungă în brațele impresarei, tânărul s-a iubit cu Elena, alături de care a stat în Statele Unite ale Americii mai bine de 4 ani.

07 ian. 2024, 23:36
Cine este și cum arată fosta iubită a lui Ronald Gavril. Partenerul Anamariei Prodan și Elena au fost împreună 4 ani

Cine este și cum arată fosta iubită a lui Ronald Gavril. Elena Lungu a avut un rol important și în cariera de sportiv profesionist pe care boxerul și-a creat-o și datorită căreia a ajuns cunoscut la nivel mondial.

Cine este și cum arată fosta iubită a lui Ronald Gavril

În anul 2017, într-un interviu acordat presei din România, cei doi spuneau că se simt extraordinar în SUA, unde pot trăi o viață liniștită, în ciuda faptului că Ronald Gavril are statutul unei vedete: „Cum e viața noastră în Vegas? Nu e atât de plină și zgomotoasă pe cât se vede în filme. Ducem mai degrabă o viață liniștită, într-un loc verde, departe de zarva din centru, fără petreceri și excese, înconjurați de prieteni”, spuneau Ronald Gavril și Elena Lungu.

Pe lângă faptul că a format ani buni un cuplu cu Ronald Gavril, Elena l-a ajutat pe pugilist să se dezvolte și în cariera de sportiv profesionist. Concret, ea s-a ocupat tot ce înseamnă nutriție pentru sportiv și a avut grijă ca acesta să aibă la dispoziție cele mai bune diete pentru a putea face performanță.

În cele din urmă, relația lor nu a mai funcționat așa cum trebuie și cei doi au ales să meargă pe drumuri separate. Acum, Ronald Gavril se iubește cu Anamaria Prodan și se pare că se simte excelent în compania acesteia.

Citește și: Anamaria Prodan, dorinţa pusă în gând în noaptea dintre ani: „Asta îi cer lui Dumnezeu de fiecare dată”. Ce vrea obligatoriu de la viitorul partener de viaţă

Ronald Gavril de înțelege de minune cu copiii Anamariei Prodan

Anamaria Prodan a sărbătorit Crăciunul și Anul Nou în Las Vegas, alături de copiii săi, dar și de iubitul ei, Ronald Gavril. Impresara a preferat să-și țină relația departe de ochii curioșilor în tot acest timp.

Am hotărât cu copiii mei să ținem departe de toate problemele personale ale familiei noastre. Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului.

Este un bărbat care nu a făcut școala pe străzi, nu l-am inventat eu, nu l-am dus la școală, nu l-am învățat să mănânce, să se îmbrace.

Nu i-am construit eu carieră. E un bărbat care el mă susține pe mine și să știi că este minunat să ai așa un om lângă tine, pentru că numai așa poți construi și să trăiești viața frumos, demn, fără să te râdă lumea pe la colțuri. Apreciez cel mai mult la el bărbăția, grija față de mine și de copiii mei, demnitatea, inteligența, șarm. Sunt niște lucruri pe care un bărbat adevărat trebuie să le aibă.”, a declarat Anamaria Prodan.

Fiul impresarei, Laurențiu Jr., se înțelege de minune cu Ronald Gavril. Cei doi s-au fotografiat împreună, pe plajă, poza fiind făcută chiar de Anamaria Prodan.