Cine este şi cum arată iubita lui Dylan, fiul Nadiei Comăneci. Este de o frumuseţe uimitoare GALERIE FOTO

Nadia Comăneci, cea mai valoroasă gimnastă a lumii din toate timpurile, și soțul ei, Bart Conner, organizează de 26 de ani, în Oklahoma, Hall of Fame. La ultima ediţie, de săptămâna trecută, a participat şi fiul celor doi, Dylan, care a venit însoţit de iubita sa.

01 feb. 2024, 17:15

Cine este şi cum arată iubita lui Dylan, fiul Nadiei Comăneci. La eveniment, au fost incluși în galeria celor mai cunoscuți gimnaști ai lumii Gaylord Mitch, Koji Gushiken și Oksana Omelianchik. „A fost un eveniment deosebit. Cei onorați să facă parte din Hall of Fame au fost foarte emoționați. Aș putea spunea că au fost momente emoționante, de aducere aminte”, a declarat Nadia Comăneci pentru ProSport.

La Gala Hall of Fame a fost prezent și Dylan, fiul Nadiei și al lui Bart, care a venit alături de iubită. „Se înțeleg foarte bine și asta mă bucură cel mai mult. Sunt colegi de școală”, a mai spus Nadia Comăneci despre relatia fiului ei.

Citeşte şi: Metoda secretă prin care Nadia Comăneci reușește să își păstreze silueta de vis. Ce are voie să mănânce pe parcursul unei zile

Cătălina Ponor, triplă campioană olimpică la Atena, a fost ultimul nume mare din gimnastica românească, admis în Hall of Fame. Aceasta este cel de-al 12-lea reprezentant al gimnasticii româneşti inclus în International Gymnastics Hall of Fame, înaintea sa fiind primiţi în galeria legendelor gimnasticii Nadia Comăneci (1993), Bela Karolyi (1997), Ecaterina Szabo (2000), Teodora Ungureanu (2001), Daniela Silivaş (2002), Simona Amânar (2007), Octavian Bellu (2009), Lavinia Miloşovici (2011), Gina Gogean (2013), Aurelia Dobre (2016) şi Andreea Răducan (2018).