Cine este şi cum arată iubita lui Florin Piersic Jr. Între ei este o diferenţă de vârstă de 15 ani

Florin Piersic Jr, unul dintre cei mai îndrăgiţi şi mai carismatici actori din România, are o viaţă personală extrem de discretă. Despre actuala lui parteneră de viaţă se ştiu puţine lucruri. Andreea Cipca este mama celui de-al doilea copil al actorului.

16 iun. 2022, 16:43

Florin Piersic Jr iubită. Florin Piersic Jr mai are un copil din relaţia cu actriţa Dorina Chiriac. A mai bifat o căsnicie scurtă şi cu antrenoarea de fitness Adriana Nicolae.

Florin Piersic Jr are o iubită jurnalistă

Actuala parteneră de viaţă a fiului maestrului Piersic nu este nici actriţă, nici vreo vedetă de showbiz. Tânăra este jurnalistă și a activat la publicații de modă și life-style. Andreea Cipcă are 39 de ani, este cu 15 ani mai tânără decât partenerul ei de viaţă, şi sunt împreună de nouă ani. Este o prezenţă discretă şi rareori îşi face apariţia la evenimente mondene la braţul iubitului ei.

Chiar dacă au făcut o mică pauză în anul 2015, Florin Piersic Jr și Andreea au reușit să treacă peste probleme și să își formeze o familie frumoasă.

Citeste si Corina Chiriac, dezvăluiri despre problemele de sănătate. A fost operată de urgenţă: „Cel mai mult m-a credinţa”

Florin Piersic Jr, relaţii încordate cu tatăl său

Piersic Jr a dezvăluit, recent, că relaţia cu tatăl lui a fost dintotdeauna una precară, dar lucrurile s-au înrăutăţit după pandemie. Din cauza restricţiilor impuse de pandemie, cei doi nu s-au mai văzut mai bine de un an. Când s-au văzut, Juniorul și-a dat seama că între ei există o ,,ruptură ireparabilă”

Eu am fost în pandemie, am avut un spectacol, la Zalău și am fost la cabană la el, ca să îi fac o surpriză. Și… panică. Când m-a văzut la poarta casei… Eu o sunasem pe soția lui, întrebasem dacă sunt acasă pentru că voiam să îi fac o surpriză. Când m-a văzut s-a blocat, a venit la mine, nu știa cum să facă și mi-a întins pumnul. Asta, cumva, m-a șocat. Dar, după aceea, la un sfert de oră, stătea de vorbă cu colegul meu de la tehnic, la un metru distanță. El avea nevoie de un public. Iar eu nu cred că pot fi publicul său, așa că l-a agățat pe omul ăsta și l-a ținut așa… Și apoi m-am gândit, m-am pus în situație… nu îmi văd copilul de un an, bine…

Nu mai e copil, dar să îi miros părul sau ceva, să îmi bag nasul în ceafa lui, ceva… Există undeva o ruptură, care nu poate fi niciodată cusută. Nu am cum pentru că noi nu am avut o relație reală. E o relație corectă, cumva, dar nu profundă. Normal că îl iubesc, că e tata. Acum 20 de ani, îmi era greu să înțeleg, dar acum…”, a dezvăluit Florin Piersic Jr în emisiunea Marius Tucă Show!

Citeste si Șocant! Ce se întâmplă, de fapt, la mormântul lui Aurelian Preda, la 6 ani de la moartea artistului. FOTO