Corina Chiriac, dezvăluiri despre problemele de sănătate. A fost operată de urgenţă: „Cel mai mult m-a credinţa”

Corina Chiriac şi-a deschis sufletul la podcast-ul lui Damian Drăghici şi a vorbit despre cele mai grele momente din viaţa sa.

16 iun. 2022, 16:36
Corina Chiriac, dezvăluiri despre problemele de sănătate. A fost operată de urgenţă: „Cel mai mult m-a credinţa”

Corina Chiriac, dezvăluiri despre problemele de sănătate. Marea doamnă a muzicii româneşti a fost în pragul depresiei după moartea tatălui său, a trecut printr-o operaţie dificilă, iar în urmă cu 25 de ani a divorţat. Acum, se declară mulţumită de viaţa pe care o are, chiar dacă a fost nevoită să depăşească multe greutăţi.

Corina Chiriac, dezvăluiri despre problemele de sănătate: Am făcut o operaţie mare

Citeşte şi Dieta cu care Corina Chiriac a reuşit să slăbească 35 de kilograme. Fabulos cum arată artista la 72 de ani

Marea artistă şi-a deschis sufletul la podcast-ul lui Damian Drăghici şi a vorbit despre momentele dificile din viaţa sa.

„A fost greu…Tata a plecat în ’94 dincolo (pe lumea cealaltă n.r). Mama a suferit și ea până a plecat. Am făcut o operație mare. Pe urmă bietul Virgil a avut și el niște probleme în continuare. A fost o perioadă lungă.

În povestea fiecăruia există niște ani foarte grei, care ne sunt dați ca lecție. Ce a fost greu, a trecut, am învins și am ieșit cu ajutorul lui Dumnezeu. Cel mai mult m-a ajutat (credința n.r)”, a mărturisit vedeta la podcast-ul lui Damian Drăghici.

Marea doamnă a muzicii româneşti a locuit în Statele Unite ale Americii timp de cinci ani împreună cu Virgil Anastasiu, fostul său soţ. Deşi a divorţat în urmă cu 25 de ani, vedeta nu s-a mai recăsătorit.

„Mă simt bine singură pentru că am foarte multe preocupări. Mă bucur de prieteni, dar mă bucur și de momentele de singurătate. Sunt un om activ, gândesc pozitiv.

Am gândit întotdeauna. M-am gândit la bine. Destul de ordonată, destul de gospodină. Hai, cu ce mă mai laud?!”, a mai spus vedeta.

Corina Chiriac are o pensie ridicol de mică, deşi are în spate o carieră de peste 50 de ani. Trăiește cu grija zilei de mâine, pentru că pensia îi ajunge doar pentru strictul necesar. Artista spune, însă, că nu se dă bătută în faţa greutăţilor vieţii şi face tot ce ţine de ea să se descurce cât mai bine.

”Am, desigur, o pen­sie. Dincolo de asta, mi-am redus la minimă nece­si­tate cheltuielile. Poate că dacă bănuiam ce vre­muri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială pro­prie…  Experienţa de viaţă m-a învăţat să răzbat în toate aspectele ei. Eu sunt un Scorpion supravieţuitor, prin spiritul meu liber.

Dacă mi se permite, aş povăţui oamenii să rămână curioşi în această perioadă. Să studieze. Asta le va da o cu totul altă perspectivă a prezentului. Dacă în supravieţui­rea noastră mai adăugăm şi câte o faptă bună, atunci e perfect. Trebuie să iubim viaţa, dra­gii mei! Până o pierdem, o iubim, o trăim cu puţină încăpăţânare, cu un pic de umor, cu iubire şi cu gândul liber. La cele veşnice, doar spiritul vine cu noi, nimic altceva”, a declarat artista pentru revista Formula As.

Citeşte şi Corina Chiriac, omagiu adus maestrului Benone Sinulescu: „A ştiut să se reinventeze ca artist”