Cine este şi cum arată iubitul Alexandrei Dragnea, fiica lui Liviu Dragnea. Cei doi s-au mutat în America FOTO

Alexandra Dragnea, fiica şefului PSD, a plecat în Statele Unite ale Americii, acolo unde trăieşte o frumoasă de dragoste cu Alexandru Maţaev.

02 apr. 2019, 14:48

Alexandra Dragnea are 24 de ani şi a terminat Facultatea de Limbi Străine. EFica lui Liviu Dragnea a fost surpinsă, în repetate rânduri, în compania bărbatului care i-a furat inima şi a convins-o să îl urmeze tocmai în Statele Unite ale Americii. Alexandru Maţaev, fost concurent din Republica Moldova în emisiunea X Factor 2013, este cel care a convins-o să părăsească România.

Ea este fiica lui Liviu Dragnea, Alexandra. Are 22 de ani, are iubit şi adoră accesoriile de lux şi maşinile sumpe FOTO

Se pare că tânărul a apelat şi la talentul său artistic pentru a o cuceri pe mezina familiei Dragnea, ţinând cont că cei doi s-a cunoscut atunci când acesta îşi încerca norocul la X Factor. Cu melodii bine alese şi balade romantice a la Bon Jovi, Alex a ajuns nu doar în finala concursului, ci a intrat şi în graţiile Alexandrei, care i-a pus la dispoziţie domeniul tatălui său din Alexandria pentru ca artistul să filmeze un videoclip.

Alex Maţaev era cunoscut în Republica Moldova chiar şi înainte de a deveni finalist X Factor, căci el a participat la un concurs de talente în ţara natală şi a reuşit să impresioneze juriul, ajungând până în etapa finală. În România, a convins juriul X Factor şi s-a bucurat de apreicerea antrenoarei sale, Delia. Nu a reuşit totuşi să îşi creeze un nume în industria muzicală din România, dar a decis să nu renunţe la visul şi pasiunea sa, aşa că şi-a luat iubita şi a plecat în Statele Unite Americii.

Potrivit imaginilor pe care le încarcă pe pagina personală de Facebook, America le prieşte de minune lui Alex Maţaev şi Alexandrei Dragnea.