Cine este şi cum arată soţul Magdei Ciumac. Bruneta lansată de Dan Diaconescu este căsătorită de mai mulţi ani cu un italian

Magda Ciumac a intrat în atenția publică în anul 2008, ca invitat aproape permanent al lui Dan Diaconescu. Dezbaterile la care era invitată aveau ca subiect dispariţiei avocatei Elodia Ghinescu.

10 apr. 2022, 22:37
Cine este şi cum arată soţul Magdei Ciumac. Bruneta lansată de Dan Diaconescu este căsătorită de mai mulţi ani cu un italian

Cine este soţul Magdei Ciumac. În perioada OTV, Magda îşi expunea destul de mult viaţa privată. Cu soţul ei de la acea vreme, luptătorul Tolea Ciumac, a avut multe „meciuri”, atât prin presă, cât şi prin sălile de judecată.

Odată cu dispariţia OTV, a dispărut şi Magda, dar a reapărut peste nişte ani pe reţelele sociale. În prezent, pe TikTok are o comunitate uriaşă pe care o ţine la curent cu noutăţile din viaţa ei şi ale lui Saşa, băiatul pe care-l are cu Tolea.

Un singur lucru nu a dezvăluit până de curând: dacă are şi cine este iubitul ei. În urmă cu puțin timp, Magda Ciumac a făcut marea dezvăluire, şi asta pentru a pune capăt bârfelor că umblă cu bărbaţi de vârsta a treia! Nu doar că are un iubit tânăr, ci este și căsătorită cu el de aproximativ trei ani de zile! Soţul ei se numeşte Ricardo şi este italian.

Cine este soţul Magdei Ciumac

Magda Ciumac a fost extrem de emoționată, la fel și partenerul ei, care a și rugat-o să le traducă fanilor ei declarația de dragoste pe care i-a făcut-o în direct.

Ia să vedeți ce bărbat am eu, am emoții.(…) Stați, avem emoții și noi, zici că suntem în prima zi! El a zis că sunt iubirea vieții lui și este foarte îndrăgostit de mine, pe viață! Voi sunteţi norocoși să mă cunoașteți, dar el este norocos să mă aibă. Sufletul meu este la fel pentru toată lumea și el de-asta mă iubește. A spus că toți sunteți pentru mine foarte speciali. Este fericit că eu am acest suflet pur pentru toată lumea în aceeași măsură”, a spus Magda Ciumac pe contul de TikTok.

Citeste si Clipe grele pentru Mirela Vaida. Toţi trei copii i s-au îmbolnăvit în acelaşi timp, dar de boli diferite: „Dacă nu murim acum sigur mai trăiesc o sută de ani”

Bruneta nu a rămas datoare după aşa declaraţie frumoasă şi a început să-i laude calităţile.

Vedeți, mă, ce brăbat am?!(…) Eu, de trei ani, nu voiam să mai arăt pe nimeni.(…) Eu nu stau cu moși. Dacă a trecut vreun moș prin viața mea, a fost pentru că s-a îndrăgostit el sau că așa a fost să fie și pentru că așa a fost să fie. Eu nu-mi iau bărbat nici moș, nici care doarme. Iubitul meu e prea frumos, are buze frumoase, are dantură perfectă, e foarte romantic, mai romantic decât mine, este foarte sensibil și este născut pe 16, ca și mine, eu sunt în iunie, el în mai”, le-a spus Magda fanilor ei.

Citeste si Dieta vegană cu care Paula Seling arată impecabil la 43 de ani. Cum arată meniul zilnic al vedetei: „Nu este nici scump, nici lipsit de gust”