Clipe grele pentru Mirela Vaida. Toţi trei copiii i s-au îmbolnăvit în acelaşi timp, dar de boli diferite: „Dacă nu murim acum sigur mai trăiesc o sută de ani”

Mirela Vaida nu trece prin cea mai bună perioadă a vieţii ei, şi asta întrucât toţi cei trei copilaşi îi sunt bolnavi. În ziua în care Tudor a împlinit 3 ani şi ar fi trebuit să se bucure de o super-petrecere, a aflat că are varicelă.

10 apr. 2022, 22:15
Clipe grele pentru Mirela Vaida. Toţi trei copiii i s-au îmbolnăvit în acelaşi timp, dar de boli diferite: „Dacă nu murim acum sigur mai trăiesc o sută de ani”

Şi cum frăţiorii lui nu au vrut să-l lase singur în suferinţă, s-au îmbolnăvit şi ei: celălalt băieţel a făcut hepatită de tip B, iar Carla are enterocolită. Aşa că petrecerea a fost anulată în ultimul moment. Totuşi, aniversarea micuţului Tudor a fost marcată în cadru restrâns, cu baloane, pizza şi tort şi cu promisiunea că marea petrecere va avea loc după ce toţi trei se însănătoşesc, mai precis cândva după Paşte.

Mirela Vaida se teme că micuţii s-ar putea contamina unul de la celălalt

La party, ar fi fost invitaţi colegii de la grădiniţă, animatori, iar tortul era comandat. Prezentatoarea tv a spus că cei mici sunt pe tratamentul prescris de medici și aşteaptă răbdătoare să se facă bine. Cea mai mare temere a ei este, însă, faptul că micuții s-ar putea contamina unul de la celălalt având în vedere că au boli diferite.

Citeste si Iulia Albu, declaraţie şocantă despre apariţiile îndrăzneţe ale Loredanei Groza: „Este o femeie care desface picioarele. Numai o femeie împlinită poate avea asemenea ieşiri”

Știți ce am mai aflat azi? Karla are enterocolită. Încă e bine, ce să facem? Există posibilitatea ca toți să facă enterocolită, gripa B, varicelă, și de toate. Ce pot să zic? Ce poate fi mai rău? Dacă nu murim acum sigur mai trăiesc o sută de ani. Hai să fie bine și să nu fie rău!„, a mai spus prezentatoarea de la Acces Direct pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mirela Vaida (@mirelavaida)

Citeste si Costi Ioniţă, experienţe SF cu maşinile electrice: „Au directă conexiune cu satelitul. Să mă lase activiştii că-s green. E aer destul, bate crivăţul”