Cine este şi cum arată tânăra dependentă de amor: a avut 130 de bărbaţi la picioare până la 28 de ani

Frankie, o tânără plină de viață din Marea Britanie iubește să facă amor și susține că s-a culcat cu 130 de bărbați înainte să împlinească vârsta de 28 de ani. Frankie Considine mai spune că într-o zi a reușit să sucească așternuturile a patru bărbați diferiți.Tânăra se tratează acum pentru dependență sexuală.

RomaniaTV.net
20 feb. 2020, 19:06

Femeia admite că viața sexuală ocupa un loc primordial zi de zi: „Era o aşa mare prioritate pentru mine încât îmi făceam planuri în timpul serviciului”, a declarat ea, citată de publicaţia The Sun. 

Experiențele sale nu au avut cele mai bune urmări. Bărbații „sălbatici” cu care aceasta a întreținut relații intime au afectat-o psihic și emoțional. A dezvoltat o depresie severă, a intrat în contact cu boli cu transmitere sexuală și chiar a rămas și însărcinată. Ulterior, Considine a fost diagnosticată cu dependență de sex. 

„Sunam la muncă şi spuneam că sunt bolnavă sau anulam întâlniri cu prietenii dacă ştiam că pot face sex..”, a spus ea. 

Anamaria Prodan, GOALĂ PUŞCĂ! Imaginea cu care a încins imaginaţia bărbaţilor FOTO

Tânăra este de părere că în spatele acestei dorințe nestăpânite se află divorțul părinților săi și nevoia constantă de validare, având în vedere problemele de stimă de sine cu care s-a confruntat de-a lungul vieții.

Părinții ei s-au despărțit când ea avea doar 13 ani, iar mama s-a a decis să plece de acasă. Tatăl ei era șofer de taxi, iar Frankie ajungea să petreacă mult timp singură acasă, unde se simțea izolată și abandonată.

„Am fost mereu plinuţă, mai mare decât prietenele mele, iar viaţa mea a fost dificilă. Aşa că bănuiesc că atunci când am primit atenţie sexuală, am devenit dependentă de ea”, a mai spus aceasta, care a început să-și caute posibiliparteneri sexuali pe internet de la vârsta de doar 14 ani.

Acum, Frankie a început să vadă contactul sexual ca pe un moment de intimitate între dintre doi oameni, nu doar ca pe un act. Ea admite că uneori taie orice legătură cu cei care îi sugerează sau îi transmit prea repede că doresc să se culce cu ea. 

Problema dependenței sexuale este una gravă și afectează mii de oameni. Aproximativ 10% dintre bărbaţi şi 7% dintre femei luptă cu propriile gânduri şi impulsuri sexuale.

„Dependenţa sexuală este o tulburare psihologică ce include neglijarea activităţilor sociale sau a sănătăţii personale, încercarea repetată de a controla comportamentul sexual fără succes şi acceptarea comportamentului sexual în ciuda consecinţelor negative.“, spune psihologul Janna Dickenson.