Cine este sora Ilincăi Vandici. Natalia este mai mare cu trei ani decât prezentatoarea: „Avem o relaţie foarte apropiată”

Cine este sora Ilincăi Vandici. Puţină lume ştie că prezentatoarea TV nu este singură la părinţi şi asta pentru că nu a vorbit foarte mult despre membrii familiei. Natalia este mai mare cu trei ani decât vedeta şi a fost mereu o prezenţă discretă.

08 nov. 2021, 11:56
Cine este sora Ilincăi Vandici. Natalia este mai mare cu trei ani decât prezentatoarea: „Avem o relaţie foarte apropiată”
Prezentatoarea TV nu este singură la părinţi

Cine este sora Ilincăi Vandici. Prezentatoarea TV a explicat de ce vorbește foarte rar despre sora sa, chiar dacă au o relație extrem de bună.

Natalia, sora vedetei, este profesoară de limba română. În urmă cu mai mulți ani preda la o școală din Bihor, dar acum s-a mutat la București. Prezentatoarea de la Kanal D a spus că a făcut mai multe vloguri în care a apărut împreună cu Natalia.

Citeşte şi: Drama prin care a trecut Ilinca Vandici: „Mama îmi spunea că voi fi percepută ca pe o femeie ușuratică, pentru că am avut mai mulți iubiți”

Cine este sora Ilincăi Vandici

Da, am o sora mai mare cu 3 ani decât mine. Nu vorbesc despre ea pentru că nu sunt întrebată, dar am făcut vloguri împreună.

Îmi este un om foarte drag și apropiat mie. Este profesoară de limba romană, la București, are și ea familia ei, un băiețel de 10 luni. Avem o relație foarte, foarte frumoasă, foarte apropiată”, a declarat vedeta pentru Ciao.ro.

Sora prezentatoarei s-a măritat în urmă cu un an cu Alexandru, care lucrează tot în televiziune, dar în spatele camerelor de filmat. La momentul respectiv, Ilinca Vandici a postat pe contul său de socializare mai multe fotografii de la eveniment.

Am stat în umbra ei toată copilăria. M-a eclipsat toată copilăria și toată copilăria mea am stat în umbra ei și am vrut să fiu ea, am vrut să fiu ca ea. Vedeam și observam absolut orice detaliu de la forma unghiilor, oja pe care o folosește, hainele cu care se îmbracă, culorile.

Tocmai de aceea poate, sigur..am fost la aceeași învățătoare, am avut aceeași dirigintă, adică clar aceleași două școli și am urmat același liceu pedagogic”, a povestit Ilinca Vandici în vlogul postat pe canalul său de Youtube.