Drama prin care a trecut Ilinca Vandici: „Mama îmi spunea că voi fi percepută ca pe o femeie ușuratică, pentru că am avut mai mulți iubiți”

Drama prin care a trecut Ilinca Vandici, de care nimeni nu a ştiut. Prezentatoarea TV şi-a deschis sufletul în emisiunea În oglindă, găzduită de Mihai Ghiță, la Kanal D. Deşi este o femeie frumoasă, cu o carieră de succes, viața vedetei nu a fost întodeauna așa.

06 aug. 2021, 14:03
Drama prin care a trecut Ilinca Vandici: „Mama îmi spunea că voi fi percepută ca pe o femeie ușuratică, pentru că am avut mai mulți iubiți”

Drama prin care a trecut Ilinca Vandici. În copilărie, nu a avut parte de susținerea părinților, așa cum și-ar fi dorit. „Părinții nu au fost alături de mine, nu am avut parte de timpul lor, de ei. Mie părinții niciodată în viață nu mi-au spus: «Bravo, fata mea, sunt mândru/mândră de tine!». Întotdeauna era ceva de comentat acolo, era ceva de imputat, ceva de arătat cu degetul, dar niciodată nu erau văzute lucrurile bune, niciodată. (…) Eu toată copilăria am fost într-un concurs cu sora mea, să fiu mai bună”.

Drama prin care a trecut Ilinca Vandici

„În momentul în care l-am pierdut pe tata, în clipa aia am realizat că gata, sunt singură. (…) Cumva, chiar dacă nu am primit bravo-ul de care am povestit, sunt sigură a fost mândru de mine. Tata era un om exemplu din toate punctele de vedere. Un om puternic, un om frumos, un om cu substanță, un om care găsea rezolvare pentru orice, un stâlp al familiei. Un bun sfătuitor, un bun ascultător.

”, a mărturisit Ilinca, la emisiunea În oglindă.

Întrebată care a fost cel mai tăios lucru pe care mama ei i l-a spus, Ilinca a mărturisit: „Cumva că lumea mă va percepe ca pe o femeie ușuratică, pentru că am avut mai mulți iubiți, nu unul singur”.

Citeşte şi: Cum a fost cerută Ilinca Vandici de soţie: „Eram absolut șocată și chiar nu mă așteptam”

„Am avut nevoie de terapie, nu a fost ușor”

Ilinca Vandici a făcut dezvăluiri fără perdea despre cum merge căsnicia ei cu Andrei, dar și cum a afectat-o perioada de început a pandemiei. „În pandemie mi-a fost greu, mi-a fost foarte greu. Am mai declarat asta… cumva mi-a revenit depresia, după starea de urgență, hai să zic după 3 luni de pandemie, cam așa, însă mă bucur că s-a întâmplat asta pentru că a sosit și momentul să fac ceva în acest sens și… de atunci fac terapie de două ori pe săptămână și mi se pare că, dacă mă întrebi acum, a fost un lucru pozitiv pentru mine.

Mi se pare că m-am schimbat foarte mult, mi se pare că am înțeles, un pic, mă rog, cât am reușit eu până acum, care este adevăratul sens al vieții și care sunt lucrurile care contează, care ne fac fericiți, care mă fac pe mine fericită, m-am redescoperit ca mamă, am învățat să-mi înțeleg și mai bine copilul, să-l iubesc și mai mult să nu mai cer atât de multe de la el, așa cum sunt obișnuită să fac cu mine, pentru că nu e ok să facem asta cu copiii noștri. Aș putea zice că m-am redescoperit în pandemia asta și-mi prinde extrem de bine.

Aș putea declara că pentru mine a fost un pas înainte… trecerea unui alt nivel în dezvoltarea mea ca persoană pur și simplu”, a declarat Ilinca Vandici pentru CIAO.RO.