Cine este sora lui Neti Sandu. Celebrul astrolog are o relație foarte apropiată cu nepoții și strănepoții

De aproape trei decenii, Neti Sandu ne deslușește tainele horoscopului la Pro TV. Dacă ea este o prezență constantă la TV, despre familia ei nu se poate spune același lucru. Celebrul astrolog are o relație foarte apropiată cu sora ei, Mari Kapelovies, cu nepoatele ei - cele două fiice ale lui Mari - și, de asemenea, cu strănepoții - copiii fiicei mai mari a lui Mari.

20 iun. 2023, 09:04

Cine este sora lui Neti Sandu. Mari Kapelovies, sora celebrului astrolog, stă departe de lumina reflectoarelor. Cele două au o relație foarte bună și se întâlnesc regulat. Relația lor s-a îmbunătățit semnificativ după ce -au născut cele două fete ale lui Mari. Neti este extrem de atașată de nepoatele ei, dar și de strănepoți, un băiețel și o fetiță, copiii fiicei celei mari a lui Mari.

Cine este sora lui Neti Sandu

Cu toate acestea, în copilărie, Neti și Mari aveau o relație presărată cu destul de multe conflicte. În timp ce sora ei era mai tăcută, Neti era vocală. Vedeta și-a amintit de certurile lor din copilărie și de răbdarea de care dădea dovadă sora ei.

Eu eram foarte vocală, iar ea tăcea, eram pe roluri. Nu-și punea mintea cu mine, ci mă lăsa pur și simplu să descarc ce aveam de spus sau de făcut și ea își vedea de viața ei. Cred că mai mult de o săptămână nu am stat să nu ne vorbim, de obicei așa se întâmpla: eu vocalizam, iar ea tăcea. Ea avea o răbdare nesfârșită. Ne întâlnim cel mai mult când ieșim și cu nepoțica, pentru că toți ceilalți sunt plecați în Turcia. Ieșim să mâncăm, la cumpărături, viața nu s-a schimbat, traseul nostru nu s-a schimbat prea mult. Și nici noi nu ne-am schimbat, fiecare a rămas în rol”, a declarat astrologul pentru VIVA.

Neti și Mari au multe amintiri frumoase din perioada copilăriei, în centrul tuturor acestor amintiri aflându-se mama lor, de care au fost foarte apropiate.

În plus, au intervenit copiii, care ne-au și unit. După aceea, fiecare și-a văzut de treaba lui și noi am rămas cu nevoia noastră de a-i mai pomeni pe ai noștri. Mai povestim, ne aducem aminte cum făcea mama munți de prăjituri. Mari, oricum, e singura persoană pe care o cunosc de când m-am născut. Adică de-o viață!”, a mai spus Neti Sandu pentru sursa citată.

Neti Sandu are o relație foarte apropiată cu nepoții și strănepoții

Sora lui Neti Sandu are două fiice, iar cea mai mare dintre ele are doi copii, o fată și un băiat. Chiar dacă locuiesc în Turcia, astrologul ține legătura cu nepoatele sale.

Cea mică, Alice, care are 33 de ani, simte nevoia să vorbim, pentru că e genul meu, preocupată să înțeleagă. Așa că găsim punți de comunicare. Ea a avut nevoie să păstreze relația, eu bineînțeles că aveam nevoie să vorbesc cu ea. Alice s-a regăsit în mici lucruri pe care le fac eu, îi place când îmi pun o anumită bluză sau cum îmi stă părul într-o anumită zi…”, a povestit astrologul.