Cine este soția lui Mihai Dedu. Cei doi sunt colegi și formează un cuplu de trei decenii jumătate

Mihai și Adriana Dedu formează un cuplu de 36 de ani, iar de 31 de ani sunt soț și soție. Sunt un cuplu extrem de discrte, dar știm sigur că se iubesc ca în prima zi. Cei doi sunt colegi de trust, dar doar Mihai are vizibilitate, soția lui alegând să stea în spatele camerelor.

06 iun. 2023, 17:49

Cine este soția lui Mihai Dedu. Unul dintre secretele relației lor longevive este comunicarea.

Am reușit să stăm împreună atâția ani datorită comunicării și faptului că ne iubim foarte tare. N-a fost romantic atunci când m-a cerut în căsătorie. A fost o hotărâre destul de bruscă, am zis: Gata, ne căsătorim. S-a întâmplat după cinci ani de prietenie“, declara, în trecut, Adriana Dedu, la Vorbește lumea.

Cine este soția lui Mihai Dedu. Cei doi sunt colegi la Pro TV

Mihai recunoaște că a găsit sprijin și înțelegere lângă femeia de lângă el, o cărămidă importantă la temelia căsniciei lor. De asemenea, Adriana este „de o modestie exacerbată„, după cum o percepe soțul ei.

Soția mea, Adriana, a perceput tot ceea ce mi se întâmpla ca pe ceva firesc. Dacă nu ești compatibil cu jumătatea și nu ai înțelegere, indiferent pe ce coordonate te afli lucrurile nu vor merge bine. La mine, slavă Domnului, situația a fost una fericită”, susținea el.

Citeste si Toată lumea îl ştie pe Mihai Dedu de la Pro TV. Prima apariţie alături de fiul său: „Când sare calul, autobuzul, tată!”

Mihai Dedu, un părinte grijuliu și îngeijorat

Vedeta Pro TV e mândru nevoie mare și de fiul său, Matei, student la Management în limba engleză la Academie de Studii Economice.

E ca toți tinerii, ar vrea și televiziune, ar vrea și fotbal. Acum, ca meserie de bază e studenția și fredonarea mașinii lui taică-su: ”Dă-mi mașina”, îi place la refren, iar la strofă: ”Pune-i benzină”, mărturisea Mihai Dedu.

Ca orice părinte, jurnalistul Pro TV se îngrijorează peste măsură atunci când fiul nu-i răspunde imediat la telefon sau când nu ajunge acasă la timp.

Nu ne înțelege că noi ne consumăm extrem de tare când nu știm unde este. Le are pe astea… Zice că am crezut că dormi. În alte conjuncturi, nici măcar nu ține telefonul deschis”, a povestit Mihai Dedu la Pro TV.

Prezentatorul a dezvăluit cum îl pedepseşte pe fiul său, când mai face câte o boacănă. Acesta îi ia cheile de la mașină „când sare calul, autobuzul, tată!”.

Citeste si Smiley primește un salariu uriaș de la Pro TV, mai mare chiar și decât cel al Andreei Esca. Câți bani încasează artistul de la Românii au Talent