Cine este soţia lui Nelu Vlad. Liderul formaţiei Azur recunoaşte că nu a iubit-o şi că s-a însurat ca să-i facă hatârul mamei lui: „Nu ne-am luat din dragoste. Mă bătea mama la cap în fiecare zi să mă însor”

În urmă cu cinci decenii, Nelu Vlad a cunoscut-o pe Maria. Adolescent fiind, fusese îndrăgostit lulea de o fată, dar relaţia cu aceasta a fost una imposibilă. Profund dezamăgit, copleşit de o suferinţă care nu s-a lăsat dusă ani întregi, artistul şi-a închis sufletul şi nu a mai vrut să audă de relaţii.
Irina Dumitrescu
03 feb. 2024, 23:55
Cine este soţia lui Nelu Vlad. Liderul formaţiei Azur recunoaşte că nu a iubit-o şi că s-a însurat ca să-i facă hatârul mamei lui:

Cu toate astea, a cedat la insistenţele mamei care voia să-l vadă la casa lui şi a acceptat să cunoască o fată. Nu a reuşit să se îndrăgostească de Maria de la început, dar a decis să se căsătorească totuşi, ca să-i facă hatârul mamei.

Cine este soţia lui Nelu Vlad

Cu timpul, a ajuns să-şi privească soţia cu alți ochi.

Dragostea dintâi nu se uită! Adolescent fiind, am avut o idilă, aveam 18 ani, eram îndrăgostit lulea de o fată foarte frumoasă, cu care n-am putut să continui. Pentru mine, chestia asta cu dragostea s-a terminat atunci. Atunci am avut fiorul ăla pe care îl întâlnești o singură dată în viață. A urmat un alt gen de dragoste, cea de cuplu.

La noi, surprinzător, eu zic că nu a fost nicio dragoste. La mine totul a fost ceva care trebuia să se întâmple, adică să mă căsătoresc, iar femeia cu care fac asta să mă ajute să păstrez o căsnicie timp îndelungat. Eram la liceu, la seral, și m-am orientat pur și simplu asupra mai multor fete. M-am hotărât să fac treaba asta pentru că mă bătea mama la cap în fiecare zi: „Ai 23 de ani, alții sunt însurați deja, tu n-ai de gând să te însori?!”, a povestit Nelu Vlad la Etno TV, potrivit Star popular.

Citeste si Membrii trupei Azur, în arestul Poliției. Nelu Vlad povestește episodul traumatizant: „Ne-am considerat foarte umiliți”

Cum a cunoscut-o pe Maria

După ce a studiat-o cu atenție pe Maria, i-a cerut unei colege să îl ajute și să îl pună în legătură cu ea. Ajunși față în față, Nelu Vlad i-a mărturisit că îi place de ea şi ar vrea să se aşeze la casa lui. Maria le-a dezvăluit părinţilor ei intenţiile tânărului Nelu Vlad, iar aceştia au încurajat-o să îl cunoască mai bine.

Am zărit-o pe Maria, am analizat-o cum se mișcă, cum gesticuează, apoi m-am uitat și la celelalte. Și așa mi-am dat seama că este cea mai sinceră, vorbește foarte lejer, este cea mai normală, nu ascunde nimic, este un chip sincer. Și am rugat o colegă să-i spună că vreau să vorbesc cu ea.

Ne-am întâlnit imediat și i-am spus: „Stii de ce am vrut eu să ne întâlnim? Că vreau să mă căsătoresc cu tine”. Ea mi-a răspuns că nici nu ne cunoaștem, nu poate așa deodată. S-a dus acasă, le-a spus părinților care au spus că nu se poate, mai întâi să ne cunoaștem și noi”, a dezvăluit artistul.

Citeste si Clipe de coșmar pentru Nelu Vlad! Primele declarații după ce a aflat că are un hematom pe creier: „Am anulat toate concertele”

Cinci decenii de convieţuire

Chiar dacă nu i-a unit o mare dragoste, iubirea lor a rezistat timpului. Nelu Vlad și soția lui au doi copii, iar de câțiva ani sunt și bunici.

Am avut garanția flerului meu. Părerea mea e că cine se aseamănă, se adună și am mers la sigur. Când am început relația cu soția mea, am început și cu iubirea aferentă. Și până în ziua de astăzi a fost cel mai bun și cel mai sincer prieten al meu. Nu m-a trădat niciodată.

Toți mă întreabă: „Ai iubit-o?”… Se poate întâmplă să iei fată din dragoste și s-o iubești, e posibil și asta, la mine nu s-a întâmplat. Dar, iubirea noastră, așa cum a fost ea, a rezistat”, a mai spus liderul trupei Azur, la Etno TV.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!