Cine este soţia lui Nelu Vlad. Liderul formaţiei Azur recunoaşte că nu a iubit-o şi că s-a însurat ca să-i facă hatârul mamei lui: „Nu ne-am luat din dragoste. Mă bătea mama la cap în fiecare zi să mă însor”

În urmă cu cinci decenii, Nelu Vlad a cunoscut-o pe Maria. Adolescent fiind, fusese îndrăgostit lulea de o fată, dar relaţia cu aceasta a fost una imposibilă. Profund dezamăgit, copleşit de o suferinţă care nu s-a lăsat dusă ani întregi, artistul şi-a închis sufletul şi nu a mai vrut să audă de relaţii.

03 feb. 2024, 23:55

Cu toate astea, a cedat la insistenţele mamei care voia să-l vadă la casa lui şi a acceptat să cunoască o fată. Nu a reuşit să se îndrăgostească de Maria de la început, dar a decis să se căsătorească totuşi, ca să-i facă hatârul mamei.

Cine este soţia lui Nelu Vlad

Cu timpul, a ajuns să-şi privească soţia cu alți ochi.

Dragostea dintâi nu se uită! Adolescent fiind, am avut o idilă, aveam 18 ani, eram îndrăgostit lulea de o fată foarte frumoasă, cu care n-am putut să continui. Pentru mine, chestia asta cu dragostea s-a terminat atunci. Atunci am avut fiorul ăla pe care îl întâlnești o singură dată în viață. A urmat un alt gen de dragoste, cea de cuplu.

La noi, surprinzător, eu zic că nu a fost nicio dragoste. La mine totul a fost ceva care trebuia să se întâmple, adică să mă căsătoresc, iar femeia cu care fac asta să mă ajute să păstrez o căsnicie timp îndelungat. Eram la liceu, la seral, și m-am orientat pur și simplu asupra mai multor fete. M-am hotărât să fac treaba asta pentru că mă bătea mama la cap în fiecare zi: „Ai 23 de ani, alții sunt însurați deja, tu n-ai de gând să te însori?!”, a povestit Nelu Vlad la Etno TV, potrivit Star popular.

Citeste si Membrii trupei Azur, în arestul Poliției. Nelu Vlad povestește episodul traumatizant: „Ne-am considerat foarte umiliți”

Cum a cunoscut-o pe Maria

După ce a studiat-o cu atenție pe Maria, i-a cerut unei colege să îl ajute și să îl pună în legătură cu ea. Ajunși față în față, Nelu Vlad i-a mărturisit că îi place de ea şi ar vrea să se aşeze la casa lui. Maria le-a dezvăluit părinţilor ei intenţiile tânărului Nelu Vlad, iar aceştia au încurajat-o să îl cunoască mai bine.

Am zărit-o pe Maria, am analizat-o cum se mișcă, cum gesticuează, apoi m-am uitat și la celelalte. Și așa mi-am dat seama că este cea mai sinceră, vorbește foarte lejer, este cea mai normală, nu ascunde nimic, este un chip sincer. Și am rugat o colegă să-i spună că vreau să vorbesc cu ea.

Ne-am întâlnit imediat și i-am spus: „Stii de ce am vrut eu să ne întâlnim? Că vreau să mă căsătoresc cu tine”. Ea mi-a răspuns că nici nu ne cunoaștem, nu poate așa deodată. S-a dus acasă, le-a spus părinților care au spus că nu se poate, mai întâi să ne cunoaștem și noi”, a dezvăluit artistul.

Citeste si Clipe de coșmar pentru Nelu Vlad! Primele declarații după ce a aflat că are un hematom pe creier: „Am anulat toate concertele”

Cinci decenii de convieţuire

Chiar dacă nu i-a unit o mare dragoste, iubirea lor a rezistat timpului. Nelu Vlad și soția lui au doi copii, iar de câțiva ani sunt și bunici.

Am avut garanția flerului meu. Părerea mea e că cine se aseamănă, se adună și am mers la sigur. Când am început relația cu soția mea, am început și cu iubirea aferentă. Și până în ziua de astăzi a fost cel mai bun și cel mai sincer prieten al meu. Nu m-a trădat niciodată.

Toți mă întreabă: „Ai iubit-o?”… Se poate întâmplă să iei fată din dragoste și s-o iubești, e posibil și asta, la mine nu s-a întâmplat. Dar, iubirea noastră, așa cum a fost ea, a rezistat”, a mai spus liderul trupei Azur, la Etno TV.