Clipe de coșmar pentru Nelu Vlad! Primele declarații după ce a aflat că are un hematom pe creier: „Am anulat toate concertele”

Clipe de coșmar pentru solistul trupei Azur, Nelu Vlad. Acesta a ajuns de urgență la spital în urmă cu câteva zile, iar acum a oferit primele declarații, după ce a aflat faptul că are un hematom pe creier, care nu poate fi operat.

01 feb. 2024, 21:27
Clipe de coșmar pentru Nelu Vlad! Primele declarații după ce a aflat că are un hematom pe creier: „Am anulat toate concertele”
Clipe de coșmar pentru Nelu Vlad! Primele declarații după ce a aflat că are un hematom pe creier: „Am anulat toate concertele”

Nelu Vlad, solistul trupei Azur, se află în prezent internat la Spitalul din Cluj, unde va rămâne încă 10 zile. La vârsta de 73 de ani, artistul este sub supravegherea atentă a medicilor, după ce i-a fost descoperit un hematom pe creier, despre care medicii au afirmat că este inoperabil.

Citește și: Membrii trupei Azur, în arestul Poliției. Nelu Vlad povestește episodul traumatizant: „Ne-am considerat foarte umiliți”

Toate concertele trupei Azur au fost suspendate pe o perioadă de două săptămâni. Evenimentele care au condus la internarea sa au avut loc în timpul unui spectacol la data de 27 ianuarie 2024. Într-o declarație către jurnaliști, Nelu Vlad a confirmat că va petrece încă 10 zile în spital și că medicii i-au interzis să urce pe scenă pentru cel puțin două săptămâni.

„Sunt mult mai bine! E îmbucurător faptul că, din zi in zi, starea mea se ameliorează. Aproximativ zece zile voi rămâne aici în spital, sub supraveghere și îngrijire medicală, apoi obligatoriu, urmează două săptămâni de odihnă. Am anulat, în consecință, toate concertele pe care pe aveam cu trupa în această perioadă”, a declarat de pe patul de spital, Nelu Vlad, pentru jurnaliștii de la click.ro.

Solistul trupei Azur, Nelu Vlad, a ajuns să fie internat de urgență la Spitalul din Cluj, în stare gravă, în urmă cu câteva zile. Totul are loc la scurt timp după ce artiștii Cătălin Crișan și Dan Ciotoi au fost operați de urgență. Artistului i s-ar fi făcut rău chiar în timpul unui spectacol. Înainte să urce pe scenă, cântărețul și-a pierdut echilibrul și vederea. Chiar dacă starea sa de sănătate era una vizibil deteriorată, Nelu Vlad a ținut morțiș să urce pe scenă și să-și termine concertul.

Imediat după încheierea show-ului, colegii artistului au sunat la 112, solicitând intervenția unui echipaj medical. Nelu Vlad a fost internat de urgență la Spitalul din Cluj. Acolo, cântărețul a fost diagnosticat cu hematom pe creier, din păcate inoperabil.

„Mi s-a făcut rău inițial la un concert, la Satu Mare. Mi-am pierdut echilibrul și nu puteam să urc pe scenă. Cu ajutorul colegilor am urcat, am rămas într-o poziție fixă, am cântat două ore, apoi am plecat la Cluj. Acolo, aceeași poveste, numai că a fost mai pronunțată și mi-am pierdut și vederea. După ce mi-am revenit, vedeam dublu. Am chemat Salvarea, m-au dus la Urgență și mi-au găsit un hematom între creierul mic și creierul mare imposibil de operat. Am trecut pe tratament, după trei zile sunt semne că o să-mi revin. Am început să merg și să văd bine, sunt pe mâna unui specialist vestit, dr. Văcăraș. E foarte atașat de pacienți și explicit, mi-a promis că în zece zile rezolvă problema”, a declarat artistul în vârstă de 73 de ani, pentru starpopular.ro.

Citește și: Iorga, una dintre cele mai cunoscute tiktokerițe din România, adevărul despre drumul spre succes. ”Fac minim 10.000 de euro pe lună”