Cine este tânăra de doar 22 de ani călcată de tramvai în Bucureşti. Ionela va fi înmormântată joi în localitatea natală

Ionela Nițu avea doar 22 de ani şi şi-a găsit sfârşitul într-un mod groaznic. Tânăra a murit după ce a fost călcată de tramvai în București.

03 aug. 2022, 14:41

Ionela Niţu a murit marţi după-amiază în Bucureşti. Fata de doar 22 de ani şi-a găsit sfârşitul sub roţile unui tramvai în Sectorul 5 al Capitalei. Accidentul s-a produs la intersecţia străzi Mihail Sebastian cu Calea Ferentari.

Potrivit martorilor, tânăra ar fi traversat prin spatele tramvaiului oprit în stație, moment în care a fost lovită în plin de un tramvai care circula din sens opus.

Citeşte şi: Noi detalii despre familia distrusă într-un accident în Bulgaria. Un parapet rupt pe autostradă i-a fost fatal şoferului. Şotia a rămas fără picioare

Din păcate, medicii sosiţi la locul accidentului nu au putut face nimic pentru ea. Tânăra nu a răspuns la manevrele de resuscitare şi a fost decesul acesteia.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al fetei a fost depus miercuri acasă în localitatea Frăteşti, judeţul Giurgiu. Cei care vor să-şi ia rămas bun de la Ionela pot participa la înmormântarea ei, care va avea loc joi, 4 august, la cimitirul din aceeaşi localitate, scrie giurgiuveanul.ro.