Cine este tânăra mamă omorâtă alături de copilul său de un şofer beat şi fără permis FOTO

O femeie de 30 de ani şi copilul său de 7 ani au fost ucişi de un şofer beat şi fără permis, pe un drum din localitatea Câţişoara, de pe Transfăgărăşan. Tânăra mamă se numește Antonie Angelica și era cu cei doi fii pe marginea drumului.

31 oct. 2019, 20:55

Angelica era alături de băieții ei de 7, respectiv 14 ani, pe marginea șoselei, atunci când șoferul băut și fără permis, a dat peste ei. Bărbatul se afla la volanul unui autoturism Ford, a scăpat controlul volanului, a intrat pe contrasens, iar apoi a intrat în plin în cei trei, oprindu-se cu mașina într-un gard.

La sosirea SMURD-ului, băiețelul prezenta traumatism cranian sever şi multiple leziuni ale membrelor. Medicii au făcut tot posibulul să îl salveze, dar nu au reuşit.

Şi Angelica avea leziuni incompatibile cu viața și a fost declarată decedată, nemaiputând fi resuscitată.

Femeia era căsătorită.

Celalălt copil, în vârstă de 14 ani, a fost transportat la spital, având răni la un picior.

Şoferul a fugit de la fața locului, dar el s-a întors la scurt timp la locul tragediri. Avea o alcoolemie de 0.66 mg/l în aerul expirat și nu avea permis de conducere. Elmai fusese depistat în trafic în urmă cu trei săptămâni fără permis, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Luciana Lazăr.

„Din verificările efectuate a rezultat că bărbatul mai este cercetat într-un dosar penal de către poliţiştii rutieri. În urmă cu trei săptămâni a fost depistat în trafic conducând un autoturism fără a deţine permis de conducere”, a explicat Luciana Lazăr.

Un şofer, beat şi fără permis, a accidentat grav doi copii şi o femeie pe Transfăgărăşan. Unul dintre copii şi mama lui au murit