Cine este tânăra pe care a batjocorit-o Dani Mocanu într-un clip care a făcut înconjurul internetului. Manelistul a răbufnit: „Clipul nu era destinat publicului. Să-i fie ruşine că l-a postat, a vrut să-şi facă reclamă”

Unul dintre cei mai apreciaţi, dar şi cei mai controversaţi manelişti din România, Dani Mocanu, loveşte din nou. Recent, artistul a fost protagonistul unui clip în care... urinează pe o tânără.

27 iul. 2022, 17:39

Clipul umilitor a făcut înconjurul reţelelor sociale stârnind indignare şi controverse. La scurt timp, Dani Mocanu a ieşit public cu o replică, el explicând că este vorba despre o tânără de morvauri uşoare. La rândul ei, tânăra a postat şi ea un clip pe TikTok în care şi-a exprimat punctul de vedere. Fata a povestit că totul s-a întâmplat de comun acord, fiind mai mult o colaborare cu Dani Mocanu.

Cine este tânăra pe care a urinat Dani Mocanu

,,Oficial am făcut video în colaborare cu Dani Mocanu, când îmi dă cu jetul. Știu că majoritatea o să fiți foarte revoltați și supărați pe chestia asta. El și-a deschis un cont, eu îl aveam deja. Așa că am decis să facem colaborare”, a explicat tânăra, pe contul ei de TikTok.

@aisabacs6 #fy #fyp #viral ♬ sunet original – Aisa Bacs

La rândul său, Dani Mocanu susţine, într-un clip postat tot pe TikTok, că acel filmuleţ nu era destinat publicului, ci el l-a realizat, apoi i l-a trimis ei pe telefon, fără să se gândească la faptul că aceasta l-ar putea face public.

Citeste si Dani Mocanu se laudă cu teancurile de bani pe TikTok: „ANAF abia te așteaptă!” (VIDEO)

Acea domnişoară a vrut reclamă, face filme porno. Eu, Dani Mocanu, cât sunt eu de zdreanţă şi cât sunt de nenorocit, n-aş fi acceptat să apar în postura aia deoarece mi-ar fi fost ruşine de mama, tata, copiii mei, sora mea şi mi-ar fi fost ruşine să postez aşa ceva în mediul online. Filmarea a fost făcută cu telefonul meu, trimisă pe telefonul acelei domnişoare şi ulterior acea domnişoară a considerat că, spre beneficiul ei, ar fi bine să publice acele filmări în care eu urinam pe ea. Îmi este foarte ruşine de postura în care am apărut, dar este vina ei. Nu o să-i depun plângere la Poliţie. Ideea este aşa: să-ţi fie ruşine că m-ai publicat când urinam asupra ta. Eu ştiu că urina mea are valoare, dar nici chiar aşa…„, a spus Dani Mocanu în clip.

Citeste si Dani Mocanu, un nou videoclip controversat după ce a fost anchetat în dosarul maltratării unui leu: „Nu a fost sedat sau dresat”