Dani Mocanu se laudă cu teancurile de bani pe TikTok: „ANAF abia te așteaptă!” (VIDEO)

După ce Klaus Iohannis a avertizat profesorii că trebuie să plătească impozite pentru meditații, iar ANAF a început raziile prin societățile comerciale din România, Dani Mocanu se laudă pe internet cu teancurile de bani. 

12 iul. 2022, 08:47
Dani Mocanu se laudă cu teancurile de bani pe TikTok: „ANAF abia te așteaptă!” (VIDEO)

Luni, manelistul a publicat pe TikTok un videoclip în care stă în mașină, cu două teancuri imense de bani în brațe, pe fundalul piesei „Mare Căldură (Midiots Retwork)”, a lui Connect-R.

„Așa început de săptămână?”, a notat Dani Mocanu în social media.

Internauții au reacționat rapid, pe TikTok. Unii au fost destul de critici cu manelistul:

„Ai grijă, Dumnezeu ți-a dat, dar nu uita că-ți poate lua tot. Domnul fie cu tine!” – NIMENI.

„Expune-te aici, că ANAF-ul d-abia așteaptă!” – Trăilă Daniela.

„Sunt curios ce zice ANAF-ul despre TikTok-ul tău!” – Dani Zrk.

„10% din cât încasează Becali pe un singur jucător transferat afară. Dar el nu se laudă cu banii. Cinstea, onoarea și fapa bună te face om” – Vera Vera.

„ANAF-ul unde este?” – Mihaela.

„Vrei să-ți dau un sfat bun?! Sunt mulți copii în România care au nevoie să fie ajutați. Într-adevăr, ai face cel mai frumos gest” – Jolly Jumper.

@danimocanu10 Asa inceput de saptamana ? #danimocanu #money #romania ♬ Mare caldura (Midiots Rework) – Connect-R

 

ANAF a început raziile în companiile românești

 

Între timp, în România din ce în ce mai multe persoane fizice și juridice se plâng de puseul inflaționist, de modificările în Codul Fiscal, dar și de faptul că multinaționalele nu sunt supuse aceluiași regim fiscal precum cele românești.

În plus, de curând, Klaus Iohannis a anunțat la începutul lunii că persoanele care oferă meditații trebuie să plătească impozit la stat. Totul, în condițiile în care președintele, fost profesor de fizică, a mărturisit că și-a achiziționat cele șase imobile din salariu și meditații.

„Cred că cine realizează un venit trebuie să plătească un impozit şi ANAF-ul are treabă cu colectarea impozitelor şi cu verificarea. Dacă profesorii sunt prima categorie care trebuie verificată, am oarece întrebări în această speţă, însă nu se pot accepta excepţii.

Cine face venit trebuie să plătească un impozit corespunzător. Dacă ANAF-ul va verifica categoriile unde se realizează evaziune pe scară un pic mai largă, atunci colectarea poate să devină mai eficientă”, a declarat Klaus Iohannis.