Cine este tânărul care a atras toate privirile la capelă, când a venit să îi aducă un omagiu Cristinei Ţopescu

Mai multe persoane au venit la capelă miercuri, 15 ianuarie, să îşi ia rămas bun de la regretata jurnalistă Cristina Popescu. Printre acestea a fost şi un tânăr, care a venit cu fotografia vedetei şi zeci de lumânări, cu care a alcătuit o inimă.

RomaniaTV.net
16 ian. 2020, 18:44
Cine este tânărul care a atras toate privirile la capelă, când a venit să îi aducă un omagiu Cristinei Ţopescu

Cu lacrimi în ochi, a îngenunchiat şi a spus o rugăciune pentru sufletul decedatei şi a stat în tăcere preţ de câteva minute. Toată lumea s-a întrebat cine este şi ce relaţie avea cu Cristina Ţopescu.

Se pare că tânărul a avut ocazia să o cunoască pe Cristina Ţopescu şi o considera o persoană foarte specială.

Nu puteam să nu vin aici, să îi aduc omagiile mele, să nu îi fac acea inimă de lumânări și să nu mă rog pentru ea. Chiar am iubit-o pe Cristina Țopescu. Am fost și la alți artiști, dar Cristina Țopescu a fost un om cu totul și cu totul special pentru mine, era deosebită”, a spus Cezar pentru Wowbiz.ro.

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani

Cristina Țopescu s-a stins din viață, cel mai probabil, în noaptea de 28 spre 29 decembrie 2019, iar trupul fără viață al regretatei jurnaliste a fost găsit în locuința ei din Otopeni de-abia în 12 ianuarie.

Deși are mii de urmăritori pe rețelele de socializare, Cristina Țopescu a murit singură, înconjurată doar de ființele pe care le iubea cel mai mult și de care avea foarte multă grijă: câinii ei, pe care îi salvase de pe străzi, de-a lungul timpului. Extrem de trist este că, lângă cadavrul Cristinei Țopescu, au mai fost găsiți morți doi câini, iar încă unul a murit ulterior, din cauza stării grave în care se afla.

Cristina Țopescu s-a născut pe 4 iulie în Oradea. A fost primul copil al regretatului comentator sportiv Cristian Topescu, din prima lui căsătorie. Vedeta mai avea doi frați: Cristian și Sebastian. Cristina Țopescu a fost atrasă de lumea televiziunii chiar din copilărie, călcându-i pe urme tatălui ei. În perioada 1970 și 1979, ea a apărut în mai multe emisiuni pentru copii. Când tatăl ei a căzut în dizgrația regimului comunist, Cristina a fost exclusă de pe ”sticlă”.