A murit carbonizat pe şosea. Mii de mesaje pentru tânărul de 19 ani mort în accident VIDEO

Tânărul care a murit carbonizat marţi seara, în urma unui accident de maşină, este acum plâns de prieteni şi familie. Acesta era din localitatea Salonta, judeţul Bihor, şi cu doar câteva luni în urmă plângea la rândul lui un prieten care a ales să-şi pună capăt zilelor.

13 ian. 2016, 13:42
A murit carbonizat pe şosea. Mii de mesaje pentru tânărul de 19 ani mort în accident VIDEO

Ovidiu a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod după care s-a rostogolit în câmp. În urma impactului puternic, mașina a luat foc, iar acesta nu a mai reușit să iasă.

În acel moment, tânărul era singur în maşină. Vestea cumplită s-a răspândit rapid, iar prietenii au postat zeci de mesaje de condoleanţe pe Facebook.

Pe pagina de socializare, Ovidiu a postat același mesaj pe care l-a distribuit și unul dintre tinerii care s-a sinucis în luna mai a anului 2015. ,,Incepe sa mi se faca dor, de cum eram când eram copil atunci credeam ca pot sa zbor”, a scris tânărul în mai 2015.

Citeşte şi 

Conform primelor informații, se pare că șoferul unui autoturism ar fi pierdut controlul și a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului mașina a luat foc, iar șoferul, probabil inconștient, nu a mai reușit să iasă din autovehicul.

„Marți, 12 ianuarie, la ora 20.09, pe D.N.79, în afara localității bihorene Mădăras, un tânăr de 19 ani, din municipiul Salonta, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Oradea – Salonta, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum. Astfel, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul condus de acesta a intrat în coliziune cu un cap de pod din beton, apoi s-a răsturnat în șanțul din partea dreaptă a direcției sale de deplasare, iar autovehiculul a luat foc” a declarat subcomisar de poliție Alina Dinu.

Persoana care a sunat la 112 să anunțe accidentul a declarat că nu a văzut pe nimeni să iasă din autoturismul care a fost curprins de flăcări.

„La locul evenimentului s-au deplasat de urgenţă trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentului Salonta, dintre care două de stingere şi unul de prim ajutor calificat, precum şi echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea. Pompierii militari au acţionat cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă localizând şi lichidând incendiul, ce se manifesta violent la nivelul întregului autovehicul, în jurul orei 20.35. Din nefericire, în interiorul autoturismului ars în totalitate, a fost găsit trupul carbonizat al şoferului” a declarat căpitan Camelia Roșca de la ISU Crișana.