Cine este unul dintre tinerii asfixiaţi într-o groapă săpată chiar de ei. Adrian avea un copil şi era considerat „un băiat muncitor”

Doi bărbați, de 23, respectiv 27 de ani, ambii din satul Piatra, ciobani la o fermă, au murit joi, 26 ianuarie, în condiţii de-a dreptul şocante. Din primele verificări a reieșit faptul că cei doi ar fi efectuat o săpătură în incinta saivanului, sub o placă de beton, descoperind un gol, în care ar fi intrat amândoi, iar ulterior s-ar fi asfixiat. Adrian I. este unul dintre cei doi muncitori. Acesta locuia în Piatra și era tatăl unui băiețel. Cei care l-au cunoscut spun că era un băiat extrem de respectuos și muncitor.

27 ian. 2023, 20:34
Cine este unul dintre tinerii asfixiaţi într-o groapă săpată chiar de ei. Adrian avea un copil şi era considerat „un băiat muncitor”

În cursul zilei de joi, 26 ianuarie, în jurul orei 13:20, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-un saivan, două persoane ar fi săpat o groapă și ar fi intrat în aceasta, fiind ulterior găsite inconștiente.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre doi bărbați, de 23, respectiv 27 de ani, ambii din localitatea Piatra.

Adrian I. este unul din cei doi tineri, ciobani la o fermă din satul Piatra, comuna Mihail Kogălniceanu, care și-au pierdut viața intoxicați cu gazul emanat în saivanul de animale. Locuia în satul Piatra și era tatăl unui băiețel. Cei care l-au cunoscut spun că era un băiat extrem de respectuos și muncitor, potrivit Replicaonline.

Asupra celor doi au fost aplicate manevre de resuscitare de către personalul medical ajuns la fața locului, ulterior fiind constatat decesul.

Citeşte şi: Povestea înfiorătoare a unui copil român împins în fața trenului de doi adolescenți. Mama acestuia este în șoc: „Trăiesc un coșmar”