Povestea înfiorătoare a unui copil român împins în fața trenului de doi adolescenți. Mama acestuia este în șoc: „Trăiesc un coșmar”

Un eveniment de-a dreptul șocant a avut loc în Italia, după ce un copil român de 14 a fost împins în fața trenului de alți doi adolescenți. Totul ar fi pornit de la o dispută din cauza unei fete.

27 ian. 2023, 16:03
Povestea înfiorătoare a unui copil român împins în fața trenului de doi adolescenți. Mama acestuia este în șoc: „Trăiesc un coșmar”
Cât de gravă este starea copilului român împins în fața trenului

Presa din Italia a explodat, după ce doi adolescenți au împins în fața trenului un copil român. în vârsta de 14 ani. Se pare că disputa dintre ei ar fi pornit din cauza unei fete. Cei doi adolescenți, de 14 și respectiv 15 ani, l-au bătut pe român și ulterior l-au împins în fața unui tren din gara Seregno. Motivul pentru care cei doi s-ar fi luat de copilul de 14 ani este că acesta ar fi schimbat o serie de mesaje cu fosta iubită a unuia dintre ei.

Citește și: Româncă găsită moartă în zăpadă în Italia, alături de trei dintre câinii ei. Femeia era înghețată și îngropată în zăpadă

S-a dovedit faptul că agresorul îl amenința de câteva zile. Mama victimei a declarat că fiul ei primea mesaje de amenințare de câteva zile, potrivit Informazione.

„Fiul meu de 14 ani aproape că a murit pentru o fetiță”, a explicat mama de origine română, în vârstă de 41 de ani, a băiatului împins sub tren în gara din Seregno.

„Tipul acela din Seregno – pe care băiatul nu-l cunoaște – trimitea de două zile mesaje de amenințare pentru că o fetiță îl părăsise și era prietenă cu fiul meu de câteva zile. Când ieri, după școală, nu m-a sunat, am fost îngrijorată.”, a mai adăugat mama băiatului.

Cât de gravă este starea copilului român împins în fața trenului

Inițial, în presă s-a vehiculat că scandalul ar fi pornit de la faptul că ar fi vrut să îi fure hanoracul băiatului, însă ulterior s-a aflat adevăratul motiv.

Tânărul român de doar 14 ani a scăpat ca prin minune, deși și-a lovit capul cu putere de vagonul trenului care se afla în mișcare. După impactul puternic, copilul a căzut în spațiul dintre roți și peron. Din fericire acesta trăiește, însă se află în stare foarte gravă la spital.

Când au ajuns la fața locul accidentului, băiatul era acoperit de sânge și se afla în stare de șoc. Aceștia l-au transportat de urgență la spitalul San Gerardo din Monza. Acesta avea pierderi de memorie și nu reușea să își amintească nimic din ceea ce se întâmplase. Acesta nu se poate deplasa momentan, iar doctorii estimează că acesta va avea nevoie să fie internat pentru cel puțin 2 luni.

Cei doi agresori adolescenți, au fost trimiși într-un centru de detenție, fiind acuzați de tentativă de omor și tentativă de tâlhărie.

Citește și: Româncă arestată în Italia după ce și-a bătut iubitul: L-a lovit cu tigaia în cap și l-a mușcat de genunchi