Cine îl consolează pe Florin Ristei după despărțirea de Naomi: „Eu o supăr pe ea, scot toți demonii”

Cine îl consolează pe Florin Ristei după despărțirea de Naomi. Artistul a confirmat, zilele trecute, despărțirea de logodnica lui, care s-a întors în Marea Britanie. Acum, bărbatul se concentrează asupra proiectelor sale și a recunoscut că programul aglomerat i-a afectat sănătatea.

22 feb. 2024, 17:20
Cine îl consolează pe Florin Ristei după despărțirea de Naomi: „Eu o supăr pe ea, scot toți demonii”
Cine îl consolează pe Florin Ristei după despărțirea de Naomi

Cine îl consolează pe Florin Ristei după despărțirea de Naomi. Povestea de dragoste dintre cei a durat trei ani. Artista s-a întors în Marea Britanie, însă țin legătura și au rămas în relații bune.

S-a mutat înapoi acasă. Nu funcționează la distanță. Știe toată lumea că n-o să funcționeze, dar… de vorbit vorbim. Dar sunt supărat. Când se încheie împotriva voinței amândurora, din motive independente… e nasol! Dar ce să facem, frate? O să o sun după ce terminăm aici, că mi-e dor de ea”, a spus artistul în podcastul lui Speak.

Citește și: Naomi Hedman, reacţie neaşteptată când a aflat că Florin Ristei era să moară după ce s-au despărţit. Mesajul devenit viral pe internet FOTO

Cine îl consolează pe Florin Ristei după despărțirea de Naomi

Printre cei care îi sunt alături în această perioadă se numără și Ilona Brezoianu, prietena și colega lui de la „Te cunosc de undeva’.  Cei doi formează o pereche de senzație în cadrul show-ului de transformări.

Meritul nostru e la voce. A zis Ilona că banii de pe premiu îi vom dona unui caz social. Eu am cazul meu social: Ea e cazul meu social! Eu pentru tine am venit la emisiunea asta!‘, a spus artistul.

Eu o supăr pe ea, scot toți demonii‘, a mai adăugat Florin Ristei.

Am primit o solicitare de la Obregia pentru el să se ducă acolo să stea o perioadă. Este obositor, vorbește foarte tare și are momente când mă mușcă pentru că nu cânt cum vrea el‘, l-a completat Ilona Brezoianu.