Florin Ristei rupe tăcerea despre despărțirea de Naomi! Care este motivul pentru care și-a luat adio de la englezoaica focoasă: „Sunt supărat”

În ultima vreme suspiciunea cu privire la relația lui Florin Ristei cu Naomi Hedman a crescut exponențial. Internauții au descoperit că ceva nu este la locul lui. Acum, artistul a vorbit deschis despre despărțire și care au fost motivele care au dus aici.

17 feb. 2024, 23:36
Florin Ristei rupe tăcerea despre despărțirea de Naomi! Care este motivul pentru care și-a luat adio de la englezoaica focoasă: „Sunt supărat”
Florin Ristei, rupe tăcerea despre despărțirea de Naomi! Care este motivul pentru care și-a luat adio de la englezoaica focoasă: „Sunt supărat”

Florin Ristei și partenera sa, Naomi Hedman, au ales să meargă pe căi separate de ceva timp. Artistul a făcut public faptul că ei au decis să se despartă, întrucât distanța a devenit o barieră în relația lor. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că Ristei nu își mai păstrează sentimentele pentru Naomi. Artistul a oferit mai multe detalii în acest sens.

Citește și: Cătălin Scărlătescu a pus internetul pe jar cu ultima sa postare! Fanii au înțeles imediat mesajul: „O să fie tătic”

În urmă cu aproximativ două luni, presa a speculat că relația dintre Naomi și Ristei s-a încheiat. Această speculație a apărut după ce cei doi au șters toate fotografiile în care apăreau împreună de pe platformele de socializare. În momentul acela, artistul a fost rezervat în răspunsurile sale către presă, evitând să confirme sau să infirme în mod explicit statusul relației lor.

„Asta poate va fi un mister. Nu știm, nu aveți de unde să știți și nici eu nu vă voi spune! Poate le-a șters cu alt scop. Cine știe? Eu nu vorbesc despre chestiile astea”, a declarat pentru Click!, Florin Ristei.

Recent, artistul a făcut lumină în legătură cu situația lor și a dezvăluit că el și Naomi au decis să urmeze căi diferite. În timpul podcastului „Fiertzi pe Power Couple”, în care, alături de Speak, discută despre noul show de la Antena 1, artistul a fost extrem de deschis și a vorbit din inimă în fața prietenului său apropiat.

Speak l-a întrebat pe Ristei despre relația sa, iar acesta din urmă a fost sincer și a explicat că Naomi a fost nevoită să se întoarcă în Regatul Unit, ceea ce i-a creat o distanță dificil de traversat. Deși nu a detaliat motivele exacte pentru care Naomi a trebuit să părăsească România, este clar că această separare nu a fost dorită de niciunul dintre ei, ci a fost impusă de circumstanțe.

„S-a mutat înapoi acasă. Nu funcționează la distanță, știe toată lumea că nu o să funcționeze, dar… de vorbit, vorbim. Dar sunt supărat. Când se încheie împotriva voinței amândurora din motive independente e nasol Dar ce să facem, frate? O s-o sun după ce terminăm aici că mi-e dor de ea”, a spus Ristei.

Citește și: Diana Șoșoacă și-a demis propriul soț din funcția de conducere din partidul SOS România. Care este motivul pentru această decizie