Cine şi de ce l-a bătut pe Florin Pastramă. Suma URIAŞĂ de bani de la care a pornit CONFLICTUL

Florin Pastramă a fost bătut, luni, în plină stradă. Soţul lui Birgitte Sfăt s-a ales cu mai multe răni și cu fața tumefiată şi a mers la IML şi la Poliţie.

08 oct. 2019, 05:02
Cine şi de ce l-a bătut pe Florin Pastramă. Suma URIAŞĂ de bani de la care a pornit CONFLICTUL

Florin Pastramă a fost bătut de două persoane de etnie romă din cauza unui teren executat de bancă şi pe care soţul lui Brigitte Sfăt l-a cumpărat. Florin Pastramă a răscumpărat creanţa cu 400.000 de euro şi s-a dus alături de Brigitte Sfăt să marcheze bunul. Foștii proprietari s-au răzbunat însă pe noul proprietar al terenului.

Florin Pastramă, apariţie şocantă! Soţul lui Brigitte Sfăt a fost bătut cu bestialitate FOTO

„A avut o altercație. A vrut să cumpere un bun și respectivii care au avut bunul la bancă s-au suparat și l-au luat la bătaie pe Florin. E o executare. Și-au cumpărat o creanță de la un executor, s-au dus să vadă bunul cu topografii, să faca masuratori și respectivii s-au supărat. L au batut proprietarii, mă rog, foștii proprietari” , a declarat Lizeta Haralambie, avicatul şi, totodată, naşa de cununie a cuplului Brigitte Sfăt – Florin Pastramă.

Lizeta Haralambie a mai precizat că Florin Pastramă şi-a scos certificat medico legal de la IML şi că a depus plângere penală împotriva agresorilor.