Cine sunt adevăraţii patroni de la Taverna Racilor. Restaurantele închise de ANPC nu sunt ale lui Pescobar

Paul Nicolau, alias pescobar, a devenit celebru datorită succesului pe care l-a avut cu Taverna Racilor din Herăstrău, restaurant care în ultimele zile a avut probleme mari cu ANPC.

01 oct. 2023, 14:28
Cine sunt adevăraţii patroni de la Taverna Racilor. Restaurantele închise de ANPC nu sunt ale lui Pescobar
Cine sunt adevăraţii patroni de la Taverna Racilor. Restaurantele închise de ANPC nu sunt ale lui Pescobar

Cine sunt adevăraţii patroni de la Taverna Racilor. Pescobar a scos mulți bani din buzunare pentru a achita amenzile primite, iar unele restaurante chiar i-au fost închise. Deși susține că el este patron, Horia Constantinescu, şeful ANPC, a ținut să-l contrazică şi a dezvăluit cine sunt, de fapt, adevăraţii patroni de la Taverna Racilor.

Citeşte şi: Ce relaţie are, de fapt, Larisa cu Pescobar. Patronul de la Taverna Racilor a recunoscut tot: „Durează de şapte ani!”

Șeful ANPC susține că restaurantele sunt trecute pe numele mamei și al tatălui lui Paul Nicolau, nicidecum pe numele afaceristului. Mai mult decât atât, acesta n-ar avea nicio legătură în acte cu restaurantele, care oficial sunt conduse de Larisa Popa, despre care Pescobar susţine că este mâna lui dreaptă.

„E un joc de marketing și este o persoană foarte apropiată familiei și business-ului. Larisa lucrează la mine de șapte ani. A crescut cu business-ul ăsta. E mâna mea dreaptă, să zicem așa. Om de încredere. Da, e mâna mea dreaptă. Eu dorm liniștit când Larisa e la restaurant”, a declarat Pescobar.

Citeşte şi: Noi detalii ies la iveală despre Pescobar. Afaceristul este dator vândut băncii, fiind executat silit. Care este, de fapt, realitatea din spatele pozelor cu mașinile de lux

Horia Constantinescu a invitat-o la o întrevedere pe mama lui Pescobar, care i-ar fi promis că rezolvă toate neregulile și l-a rugat pe șeful ANPC să nu apeleze, din nou, o măsură drastica, numai că femeia nu s-ar fi ținut de cuvânt, scrie Cancan.

„Mama domniei sale, ca orice mamă cred încărcată de emoție, a solicitat să avem clemență că va remedia, se va ocupa, să nu luăm, deja vorbim de a treia măsură draconică. Vorbim de finalul lunii iunie, când aceasta a făcut o serie de promisiuni. El a făcut curățenie și noi i-am oferit posibilitatea pentru a nu știu câta oară șansa să redeschidă. Eu i-am spus la audiență: Domnule singurul lucru care mă face să am o oarecare înțelegere este entuziasmul pe care îl ai în a-ți promova afacerea. Am vorbit și cu mama lui să urmărească îndeaproape, dânsa sugerând-mi că nu prea se face înțeleasă de către fiu cu privire la investiții”, a declarat Hora Constantinescu.