Ce relaţie are, de fapt, Larisa cu Pescobar. Patronul de la Taverna Racilor a recunoscut tot: „Durează de şapte ani!”

Pescobar, pe numele lui real Paul Nicolau, trece printr-o perioadă digicilpă din cauza problemelor pe care le are cu restaurantele sale, acestea fiind închise de autoritățile sanitare din cauza neregulilor descoperite la controale.

29 sept. 2023, 16:15
Ce relaţie are, de fapt, Larisa cu Pescobar. Patronul de la Taverna Racilor a recunoscut tot: „Durează de şapte ani!”
Ce relaţie are, de fapt, Larisa cu Escobar. Patronul de la Taverna Racilor a recunoscut tot: "Durează de şapte ani!"

Ce relaţie are, de fapt, Larisa cu Escobar. Odată cu patronul, au de suferit şi ceilalţi angajaţi, inclusiv Larisa Popa, mâna dreaptă a lui Escobar şi cea care se ocupă de tot ce înseamnă Taverna Racilor, scrie Cancan.

Citeşte şi: Noi detalii ies la iveală despre Pescobar. Afaceristul este dator vândut băncii, fiind executat silit. Care este, de fapt, realitatea din spatele pozelor cu mașinile de lux

După scandalul cu ANPC, unele dintre restaurante au fost redeschise, iar acum afaceristul este determinat să facă lucrurile ca la carte. În toată această perioadă dificilă lângă el a stat Larisa Popa, cea care de multă vreme se află în anturajul lui Pescobar. „Larisa lui Pescobar”, cum este cunoscută aceasta în mediul online, se ocupă de ceva timp de afacerile lui Paul Nicolau și încinge imaginația interanuților cu postările sale sexy. De aici au apărut şi speculaţiile că cei doi ar forma un cuplu, însă afaceristul a dat cărțile pe față.

Citeşte şi: Pescobar a plecat la Muntele Athos să se reculeagă după ce ANPC-ul a lovit puternic în afacerea lui. Afaceristul va aduce peşte sfinţit: „Preoţii fac lucruri minunate în aceste ape ce înconjoară Mănăstirea Vatopedu”

„E un joc de marketing și este o persoană foarte apropiată familiei și businessului. Larisa lucrează la mine de șapte ani. A crescut cu businessul ăsta. E mâna mea dreaptă, să zicem așa. Om de încredere. Da, e mâna mea dreaptă. Eu dorm liniștit când Larisa e la restaurant”, a declarat Pescobar, acum ceva timp, în cadrul unui podcast.

@larisapopa56 Cine nu are un Pescobar ca al meu,sa-și cumpere!! @tavernaracilor #5pasidebine #fy #tavernaracilorherastrau #pescobar #pescobarsilarisa ♬ sunet original – Larisa Popa