Cine sunt bărbaţii celebri cu care s-a iubit Teo Trandafir. De ce nu au mers căsniciile vedetei TV: „Recunosc, am iubit un bou! Ce tâmpită eram!”

Teo Trandafir este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Vedeta a fost deosebit de sinceră în privința bărbaților celebri cu care s-a iubit.

26 feb. 2022, 13:00
Cine sunt bărbaţii celebri cu care s-a iubit Teo Trandafir. De ce nu au mers căsniciile vedetei TV: „Recunosc, am iubit un bou! Ce tâmpită eram!”
Cine sunt bărbaţii celebri cu care s-a iubit Teo Trandafir

Cine sunt bărbaţii celebri cu care s-a iubit Teo Trandafir. Viața personală a vedetei a fost ținută, adesea, departe de ochii curioșilor. Totuși, uneori, prezentatoarea de la Kanal D a mai vorbit despre bărbații cu care s-a iubit, unii dintre ei fiind chiar celebri în România.

Cine sunt bărbaţii celebri cu care s-a iubit Teo Trandafir. De ce nu au mers căsniciile vedetei TV

Teo Trandafir regretă că i-a cunoscut pe unii dintre ei, dar a vorbit sincer despre cum s-au încheiat poveștile ei de iubire. „Bărbaţii din viaţa mea au un algoritm după care funcţionează: vin, încearcă să îmi pună căluşul în gură, dacă mă iau cu blândeţe reuşesc şi merge bine, dacă trag brusc, mă blochez, iar apoi îmi spun că sunt prea mult pentru ei. Invariabil”, a spus Teo Trandafir pentru Ok!Magazine.

Teo Trandafir face asta în fiecare dimineaţă, de când a slăbit. Ritualul de la care nu se abate nicio clipă

Teo Trandafir a fost căsătorită prima dată cu pilotul Alexandru Trandafir, al cărui nume îl poartă și în prezent, după divorț. Cei doi s-au căsătorit în 1990 și au format un cuplu până în 1996. S-a zvonit că pilotul avea un comportament dificil, iar acesta ar fi fost și motivul pentru care cei doi au pus punct mariajului! Pe 2 iunie 2012, Teo Trandafir se căsătorea cu Constantin Iosif, mariaj care a durat doar 6 luni: pe 17 decembrie 2012 cei doi au divorțat! După şapte ani, prezentatoarea a vorbit despre experiența și povestea de atunci și a declarat că a făcut o greșeală: „Un bou! Recunosc, am iubit un bou! Ce tâmpită eram! Credeam în iubire pe atunci!”.

Ce mănâncă zilnic Teo Trandafir. Vedeta şi-a readaptat alimentaţia după operaţia de micşorare a stomacului: „Dacă mi se face rău de foame, mănânc pufuleţi”

De-a lungul timpului, au apărut zvonuri cu privire la o posibilă relație între Teo Trandafir și bucătarul Antonio Passarelli, dar niciunul dintre ei nu a confirmat niciodată relația.