Teo Trandafir face asta în fiecare dimineaţă, de când a slăbit. Ritualul de la care nu se abate nicio clipă

Teo Trandafir face asta în fiecare dimineaţă, de când a slăbit. Vedeta şi-a făcut operaţie de micşorare a stomacului pentru a scăpa de kilogramele în plus. De atunci, trebuie să urmeze un regim alimentar strict, însă asta nu e tot.

28 ian. 2022, 21:59
Teo Trandafir face asta în fiecare dimineaţă, de când a slăbit. Ritualul de la care nu se abate nicio clipă
Teo Trandafir face asta în fiecare dimineaţă

Teo Trandafir face asta în fiecare dimineaţă, de când a slăbit. Prezentatoarea de la Kanal D bea un litru și jumătate de apă în fiecare dimineață, lucru care pare să funcționeze, din moment ce arată atât de bine.

Citeşte şi: Teo Trandafir s-ar căsători cu Cătălin Botezatu. Cum a reacţionat prezentatorul: „Niciodată să nu zici niciodată”

Teo Trandafir face asta în fiecare dimineaţă, de când a slăbit

Beau un litru și jumătate de apa dimineața, cum mă trezesc! N-ați vrea să știți cum e până înghiți atâta apă. E un chin groaznic, dar asta trebuie să fac eu de ani de zile”, a declarat Teo Trandafir chiar în emisiunea pe care o moderează.

Cu ceva timp în urmă, vedeta a vorbit și despre dieta care o ajută să se mențină slabă. Prezentatoarea nu consumă prăjeli sau sucuri acidulate. În plus, mănâncă des și puțin pentru a nu pune kilograme în plus.

Mănânc foarte puțin și destul de des, când mi se face foame în general. Mănânc orice, numai că de exemplu dintr-o ceafă de porc, mănânci foarte puțin. Nu mai mănânci și pâine că doar nu ești nebun.

Mănânc chestii care nu îngrașă, nu beau niciodată acid, pentru că nu pot, pentru că mă doare, mă ustură stomacul. Nu mă mănânc prăjeală pentru nu îmi place”, spunea Teo Trandafir în 2017.

Teo Trandafir, umilită de Florin Călinescu

Vedeta de la Kanal D a dezvăluit un moment pe care l-a trăit în urmă cu ceva timp. La un eveniment, s-a îmbrăcat într-o rochie, iar ca accesoriu a ales un colier supradimensionat. Atunci, Florin Călinescu a avut o reacție neașteptată la adresa prezentatoarei TV, iar oamenii din jur au început să râdă.

Florin Călinescu! Eram la un eveniment foarte important, lume foarte importantă și eu mă îmbrăcasem în cea mai frumoasă rochie a mea, singura, de altfel, pentru că eu port pantaloni. Era o rochie neagră.

Mă pusesem pe toc și aveam impresia că îmi calc pe ochi și îmi pusesem un colier supradimensionat, din perle. L-am văzut pe Călinescu cum se uită la mine și îmi ziceam: ‘Mă ia, mă ia! Mi-o dă puternic’.

Se uită Călinescu la mine și zice: ‘Ce faci mă?’. Eu trebuie să i-o servesc frumos, ca altfel mă bate și zic: ‘Port!’. Și el spune: ‘Ce porți, mă? Marea Sargaselor?’. Am zis că mor, că intru în pământ. Toată lumea se uita la mine și râdea. M-am simțit îngrozitor, dar avea dreptate până la urmă”, a dezvăluit Teo Trandafir.


loading...
Partenerii noștri