Cine sunt Bogdan, Patrick și Daniel, cei trei tineri uciși în urma accidentului din Alba. Un șofer beat în vârstă de 19 ani a lovit din plin grupul din care făceau parte

După tragedia de la 2 Mai, un nou caz cutremurător lovește România. Trei tineri și-au pierdut viața într-un teribil accident petrecut în Alba, pe DN1, după ce un șofer de 19 ani care conducea băut a intrat din plin într-un grup de șase persoane și a ajuns cu mașina în câmp.

27 aug. 2023, 10:42

Bogdan, Patrick și Daniel, trei tineri care aveau toată viața înainte. Destinul le-a fost frânt brusc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 03.30, într-un grav accident rutier. Un șofer de doar 19 ani conducea beat pe DN1, la ieșirea din Sântimbru, în județul Alba.

Un accident rutier aproape identic cu cel de la 2 Mai, unde Vlad Pascu, un tânăr drogat, a intrat cu mașina într-un grup de persoane și a omorât doi copii nevinovați.

Citește și: Tragedie mai mare ca la Vama veche, pe DN1. Un şofer de 19 ani care conducea băut a lovit în plin şase persoane. Trei tineri au murit, alţi trei fiind răniţi

De această dată, Bogdan, Patrick și Daniel au fost uciși de un șofer beat. Sâmbătă noapte au fost în club să se distreze, iar în drum spre casă s-a produs tragedia. Aceștia se aflau într-un grup de șase persoane, iar, la un moment dat, au vrut să meargă la o benzinărie pentru a mai lua câteva lucruri. Din păcate, cei trei au fost loviți din plin de șoferul beat și aruncați zeci de metri pe drum și în câmp, iar ceilalți trei au fost răniți.

„În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării conducătorului auto cu aparatul drugtest, a rezultat că tânărul nu se afla sub influenţa substanţelor cu efect psihoactiv”, a informat IPJ Alba.

Mașina șoferului beat s-a oprit pe câmp, la 200 de metri de la locul accidentului. Cei trei tineri decedați sunt Bogdan Stînea, un tânăr de 17 ani, Patrick Adrian, în vârstă de 25 de ani, și Daniel Doru, de 18 ani, toți din Sântimbru Fabrică.

Citește și: Tragedia din 2 Mai putea fi evitată! Beizadeaua drogată a fost oprită de poliție de două ori înainte de accident. Nu a fost testat pentru droguri

Șoferul care a provocat teribilul accident din Alba are doar 19 ani. Şoferul avea o concentraţie de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În noaptea de 27 august 2023, în jurul orei 3.30, un tânăr de 19 ani, din localitatea Oiejdea, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 1, la ieşirea din localitatea Sântimbru, în apropierea unei staţii de alimentare cu carburant, ar fi surprins şi accidentat un grup de 6 persoane, care se deplasa pe marginea părţii carosabile”, a transmis IPJ Alba.