Lista completă a „faimoşilor” de la Survivor 2023. Două concurente şi-au anulat nunţile!

Şase bărbaţi şi şase femei vor alăcuit echipa "faimoşilor" la ediţia 2023 a show-ului Survivor România, de la Pro TV. Două dintre vedete şi-au amânat nunta pentru a participa la emisiunea filmată în Republica Dominicană.

16 dec. 2022, 08:40
Lista completă a „faimoşilor” de la Survivor 2023. Două concurente şi-au anulat nunţile!
Lista completă a "faimoşilor" de la Survivor 2023. Două concurente şi-au anulat nunţile!

Lista completă a „faimoşilor” de la Survivor 2023. Pro TV a anunţat numele celor 12 „faimoşi” care vor participa la emsiunea care a stabilit noi recorduri de audienţă. Aceştia sunt Carmen Grebenișan (influenceriţă), Jorge (cântăreţ, pe numele real George Papagheorghe), Ada Dumitru (actriţă, fiica vitregă a lui Bebe Cotimanis), Ionuţ Iftimoaie (fost luptător K1), Maria Constantin (cântăreaţă), Remus Bonoiu (antreprenor şi practicant de fitness), Bianca Partichi (coregrafă, fostă participantă ca ispită la Insula Iubirii, nepoata regretatului Cornel Patrichi), DOC (rapper, pe numele real Vlad Munteanu), Vica Blochina (fostă dnasatoare), Sebastian Dobrincu (antreprenor), Ştefania Stănilă (fostă gimnastă) şi Gheboasă (cântăreţ, pe numele real Gabriel Gavriş).

Citeşte şi: Când va începe Survivor 2023. Fostul câștigător al show-ului, Alex Delea, a făcut anunțul așteptat de toată lumea

De menţionat că două dintre vedete, Carmen Grebenișan și Maria Constantin, și-au amânat nunțile pentru a putea participa la această emisiune.

„Mai este puțin, chiar daca mai sunt câteva luni bune până la nunta mea, dar eu am ales Survivor. Faptul că nu trebuie să mai calc costume naționale, să plec la evenimente, va fi o relaxare. Dacă nu îmi pică părul e ok, dacă pică, punem perucă. Mi-aș fi dorit să am măcar o fotografie cu ai mei, să îi văd. Al meu nu o să rămână fără mireasă, cu siguranță. Voi reveni cu forțe proaspete. Am mai avut experiențe, dar nu la cote așa de maxime. Sunt pregătită psihic, fizic… nu știu. Sunt genul de om care dacă s-a umplut paharul voi spune lucrurilor pe nume. Inevitabil se vor forma anumite bisericuțe”, a declarat Maria Constantin.

Citeşte şi: Începe Survivor România 2023! Primele declaraţii ale prezentatorului Daniel Pavel: „Avem o listă scurtă”

„Este o luptă cu mine mai degraba si vreau sa imi demonstrez mie că mă pot adapta la orice situație, indiferent de confortul pe care îl am acasă. Ceva imi zice că am fost un băiat într-o viață anterioară sau un luptător cu sabie. Primează aventura și dorința de aventură, așa că nunțile le mai putem face”, a spus Carmen Grebenişan.