Cine sunt cele patru victime ale accidentului tragic de la Jitaru. Tată și fiul său morți pe loc. Familia e disperată

Momentele grele după accidentul de la Jitaru, județul Olt. Un tată și fiul lui și-au pierdut viața la fața locului.

08 mart. 2023, 10:19
Cine sunt cele patru victime ale accidentului tragic de la Jitaru. Tată și fiul său morți pe loc. Familia e disperată

Toți cunoscuții sunt șocați și nu le vină să creadă ce s-a întâmplat. În accidentul produs la Jitaru au murit trei tineri cuminți, dansatori în ansamblul de călușari de la Colonești, dar și tatăl unuia dintre ei care se afla la volanul mașinii și circula regulamentar.

Citește și Carnagiu pe DN 65. Accident cu patru morţi în Olt, alte trei persoane sunt la spital

Accidentul a avut loc luni seara, pe DN 65, în judeţul Olt. În autoturisme se aflau șapte persoane, trei în cea condusă de un tânăr de 28 de ani și patru în cea condusă de un tânăr de 23 de ani din Corbu. Ambii tineri șoferi au murit, dar și alte două persoane. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Toate cele trei victime care au ajuns la spital, două femei de 30 și 44 ani și un tânăr de 18 de ani, sunt în afara pericolului. Este vorba de mama, cumnata și un nepot al șoferului vinovat. Două dintre ele, mama și cumnata, au ajuns direct în sala de operație. Mama șoferului se află la Terapie Intensivă și este intubată, cumnata pe Secția ORL, iar nepotul la Ortopedie. Pentru una dintre ele, mama șoferului vinovat, surse medicale susțin că urmează să mai fie supusă unei intervenții chirurgicale.

„Patru bărbați au fost declarați decedați de medicii Serviciului de Ambulanță Județean Olt, alte trei persoane, două femei și un bărbat, fiind transportate la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, conștiente, cu diverse traumatisme”, a declarat căpitan Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Citește și Maşina răsturnată la CE Oltenia, raport devastator: nu avea frâne şi a sărit din viteză la urcarea dealului

La fața locului s-au deplasat, pentru a acționa, patru echipaje SMURD, o autospecială pentru victime multiple, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere prevăzute cu accesorii pentru descarcerare și două autospeciale pentru primă intervenție și patru echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.