Cine sunt concurenții show-ului ”Te cunosc de undeva”, în sezonul 20! Telespectatorii vor avea parte de surprize

Telespectatorii emisiunii ”Te cunosc de undeva!” vor avea parte de un sezon plin de surprize! Opt echipe au acceptat provocarea spectaculosului show al transformărilor și vor putea fi urmărite în curând pe Antena 1, dar și pe AntenaPLAY.

19 ian. 2024, 23:40

Opt echipe de artişti au spus ”Da” show-ului transformărilor în cel de-al 20-lea sezon ”Te cunosc de undeva!”, ce va avea premiera pe 17 februarie, de la 20.00, la Antena 1.

Citește și Cine sunt vedetele din noul sezon „Te cunosc de undeva”. Cele opt echipe de artiști se vor întrece pentru marele premiu

În curând, telespectatorii se pot bucura, în sfârșit, de cel mai așteptat sezon al show-ului ”Te cunosc de undeva!”, acolo unde vor participa opt echipe formate din cele mai îndrăgite vedete!

”Sunt foarte buni toți”

Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia şi Dima, dar şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon!

„Pornim în sezonul 20 cu gânduri de pace, însă este liniştea dinaintea furtunii, pentru că vrem să câştigăm! Dacă sezonul trecut am luat locul 3, sezonul acesta ţintim cel puţin locul doi!”, dezvăluie Connect-R.

Artistul mai spune că cel mai frică, în acest sezon, îi este de colegi.

„Sunt foarte buni toţi! Se anunţă un sezon foarte greu pentru noi, dar foarte bun pentru telespectatori!”, a mai spus Connect-R.

Partenerul lui de transformări, SHIFT, e hotărât însă să nu uite nici de distracţie.

„Sunt mai relaxat acum, mă simt bine şi îmi doresc sincer să mă distrez mult mai tare! Data trecută am luat lucrurile prea în serios, am început să mă distrez abia spre finalul sezonului!”, a spus cântărețul, potrivit Antena1.ro.

De acolo nu puteau lipsi nici Ilona și Ristei!

„Vrem să nimicim toate echipele din sezonul ăsta!”, a spus amuzat Florin Ristei, care este de părere că trofeul sezonului 20 este unul pe care oricine şi l-ar dori în palmares.

„Câştigăm sezonul ăsta, iar dacă nu câştigăm, ne vom faulta colegii. Mi-am propus să le facem concurenţă neloială”, a continuat Ristei.

Și matinalii de la Antena Stars, Alexia şi Dima, vin ”Te cunosc de undeva!”.

„Ne place să ne facem treaba cât mai bine, suntem perfecţionişti, iar treaba asta ne cam încurcă puţin. Ne-am propus să fim calmi, nu ştim cât de mult o să reuşim, important este ca cei de acasă să primească energia noastră bună, energie la 2.20, aşa cum este sezonul acesta ”Te cunosc de undeva!”

Citește și Andreea Bălan, marea absentă de la filmările pentru „Te cunosc de undeva”! Cum se va desfășura sezonul 20 în aceste condiții

Experienţa acestui show este cea mai tare pe care am trăit-o până acum, sunt pregătită pentru un nou sezon şi, mai ales, sunt pregătită pentru noile provocări pe care ni le-a pregătit ruleta!”, dezvăluie Alexia Ţalavutis.

Dima, colegul de platou al frumoasei blonde, spune că în general, lor le place să iasă treaba cât mai bine, mai ales că și cei de acasă știu cât de muncitori sunt ei.

„Ne place să ne facem treaba cât mai bine, aşa că sezonul ăsta vrem să fim calmi. Cred că cei de acasă ştiu că suntem foarte muncitori, iar de ce ne e cel mai frică, am învăţat să nu mai spunem, pentru că ruleta aude tot!”, a spus Dima.