Cine sunt vedetele din noul sezon „Te cunosc de undeva”. Cele opt echipe de artiști se vor întrece pentru marele premiu

Filmările pentru cel mai nou sezon „Te cunosc de undeva!” au început, astfel că s-a aflat și ce echipe se vor „lupta” pe scenă pentru marele premiu și inimile telespectatorilor.

10 ian. 2024, 12:42

Filmările pentru cel mai nou sezon „Te cunosc de undeva!”, de tipul BEST OF, au început și s-a aflat și formula completă a echipelor ce vor presta pentru a pune mâinile pe marele premiu pus în joc.

Citește și: Adriana Trandafir dezvăluie detalii din culisele emisiunii „Te cunosc de undeva”: „Din fața televizorului se vede într-un fel. Poate fi un blestem”

Cine sunt vedetele din noul sezon „Te cunosc de undeva”

Conducerea Antena 1 a decis să urmeze modelul altor televiziuni și să organizeze sezonul cu numărul 20 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, însă varianta BEST OF. Astfel, cei mai buni concurenți din toate timpurile se vor reîntoarce pe platourile de filmare pentru a face deliciul publicului.

Prezentatorii Alina Pușcaș și Pepe îi vor invita în platou pe nimeni alții decât Emi și Cuza de la Noaptea Târziu, câștigători a două sezoane TCDU, Florin Ristei și Ilona Brezoianu, coprezentatorii de la Neatza cu Răzvan și Dani, matinalul de la Antena 1, Shift și Connect-R, foști concurenți la Asia Express, Romică Țociu și Paula Chirilă, dar și pe Jo și Liviu Teodorescu, așa cum informează cancan.ro.

În completarea acestor cinci perechi vin nimeni alții decât cuplurile formate din Zarug și Eliza Natanticu, Bella Santiago și Barbara Mandinga, dar și Dima Trofim alături de Alexia Țalavutis.

Așa cum menționam mai sus, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au fost prezenți, deja, în două sezoane ale emisiunii „Te cunosc de undeva”, unul dintre fiind câștigat de aceștia. La fel s-a întâmplat și cu perechea formată din Wrs și Emilian. Ei au participat de două ori la emisiune și tot de două ori au pus mâinile pe marele premiu. Și chiar dacă s-au dovedit a fi cei mai buni în două sezoane, producătorii au decis să îi aleagă doar pe Cuza și Emi.

Citește și: Câţi bani câştigă Andrea Bălan de la „Te cunosc de undeva”. Suma primită pe fiecare ediţie